Βασάνισαν και εκτέλεσαν τον άνθρωπο που σκότωσε τον αρχηγό των ultras της Λάτσιο

Η υπόθεση της δολοφονίας του Φαμπρίτσιο Πισιτέλι, ιστορικού αρχηγού των ultras της Λάτσιο, επανέρχεται στο προσκήνιο αφού υπήρξαν εξελίξεις.

Ηταν 7 Αυγούστου 2019 όταν η Ρώμη πάγωσε. Αιτία; Τα νέα για τη δολοφονία του Diabolik, του ιστορικού αρχηγού των Irriducibili. Των οργανωμένων οπαδών των Λατσιάλι. Ενας φόνος που δεν είχε σχέση με τα οπαδικά, με το ποδόσφαιρο. Ο 53χρονος Πισιτέλι είχε φτάσει να «διοικεί» τον υπόκοσμο στην ιταλική πρωτεύουσα, αφού πολλά ήταν αυτά που είχαν ακουστεί. Σχέσεις με μαφία, όπλα, ναρκωτικά κλπ.

Από τότε πέρασαν δύο χρόνια και ακριβώς στη συμπλήρωση δύο ετών, υπάρχουν νέα. Νέα που έρχονται από την Αλβανία, όπου δολοφονήθηκε ο δολοφόνος του Diabolik. Οπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, αναδημοσιεύοντας τις πληροφορίες από τα αλβανικά, δεν ήταν μια απλή υπόθεση. Ο άνθρωπος που σκότωσε τον αρχηγό των ultras της Λάτσιο, όπως ειπώθηκε από την πρώτη στιγμή, ήταν επαγγελματίας. Αυτό, άλλωστε, έδειχνε και ο τρόπος που έκανε τη δουλειά, πυροβολώντας τον πίσω από το αυτί σε ένα πάρκο της Ρώμης.

Τελικά, όπως αποδείχθηκε, ήταν μέλος της αλβανικής μαφίας. Τα δημοσιεύματα στον Τύπο της χώρας του, μάλιστα, αναφέρουν ότι τον Σεπτέμβριο του 2020, ξανά στη Ρώμη, σκότωσε και τον Σελαβντί Σεντάι, γνωστό σαν «Ταρζάν». Εμπορος ναρκωτικών απο την Αλβανία.

Τώρα, δύο χρόνια μετά τη δολοφονία του Diabolik, ήρθε και το τέλος του εκτελεστή του. Οπως προαναφέραμε, τα ρεπορτάζ σε Αλβανία και Ιταλία αναφέρουν τα εξής: Ο εκτελεστής του Φαμπρίτσιο Πισιτέλι βασανίστηκε από την αλβανική μαφία και τελικά εκτελέστηκε. Τους λόγους για τους οποίους είχε τέτοιο τέλος, μάλλον είναι εύκολο να τους υποθέσει κανείς.

Για τους ultras της Λάτσιο πάντως, αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις τους στα social media, τα νέα… δεν είναι δυσάρεστα. Από την πρώτη στιγμή ήθελαν να μάθουν ποιος σκότωσε τον αρχηγό τους και τελικά, ακριβώς δύο χρόνια αργότερα, έμαθαν ότι είχε κι αυτός το ίδιο τέλος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ