Τσαλχάνογλου: «Χάσαμε από τη Μίλαν λόγω του Ιντσάγκι»

Το ντέρμπι Ιντερ – Μίλαν έπαιξε τεράστιο ρόλο στη μάχη του τίτλου φέτος, με τον Χακάν Τσαλχάνογλου να αναφέρεται στις ευθύνες του Σιμόνε Ιντσάγκι.

Ηταν το ντέρμπι του δεύτερου γύρου και όλα έδειχναν να πάνε καλά για τους Νερατζούρι. Ηταν μπροστά με 1-0, είχαν ευκαιρίες, γενικά ήλεγχαν την κατάσταση. Μέχρι που ήρθε το τελευταίο 15λεπτο και όλα άλλαξαν. Δύο γκολ ο Ζιρού, θρίαμβος για τους Ροσονέρι, αλλαγή ψυχολογίας στη μάχη του τίτλου. Ενα ντέρμπι για το οποίο γίνεται ακόμη συζήτηση ακόμη, όπως δείχνουν και οι δηλώσεις του Τούρκου χαφ. Δηλώσεις, στις οποίες ο Τσαλχάνογλου αναφέρθηκε σε αυτό το Ιντερ – Μίλαν, ρίχνοντας ευθύνες και στον προπονητή για την ήττα.

«Χάσαμε ένα ντέρμπι που άλλαξε απρόβλεπτα στο 75′, αφού πρώτα εγώ και ο Πέρισιτς βγήκαμε. Ημασταν μπροστά με 1-0, μετά χάσαμε 2-1. Μια ήττα που ήρθε λόγω και του προπονητή, του το έχω πει μάλιστα», ήταν τα λόγια του Τούρκου. Ή τουλάχιστον τα λόγια που… δεν είπε, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος σε διευκρινιστική δήλωσή του. Μια διευκρινιστική δήλωση στην οποία αναφέρει τα εξής…

«Προφανώς κάποια λόγια μου παρεξηγήθηκαν από τους δημοσιογράφους. Ποτέ δεν έκανα κριτική σε κανέναν προπονητή, ειδικά στον Ιντσάγκι που τον θεωρώ μεγάλο τεχνικό, με ήθελε πολύ στην Ιντερ και μου έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη. Αν εγώ και οι συμπαίκτες μου κάναμε μια σπουδαία σεζόν, κατακτώντας και δύο τρόπαια, η συνεισφορά του είναι πολύ μεγάλη».

Γενικά., πάντως, μάλλον θα είναι προτιμότερο για τον Τσαλχάνογλου να προσέχει τις δημόσιες τοποθετήσεις του, είτε είναι δηλώσεις είτε αναρτήσεις στα social media. Αρκετές φορές βρέθηκε στο επίκεντρο λόγω κάποιας δήλωσης ή ανάρτησης, οπότε λίγη περισσότερη προσοχή δεν θα τον βλάψει…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ