Τσακώθηκαν Βιέρι και Κασάνο για την Ιντερ – «Μην με εκνευρίζεις τώρα»

Κριστιάν Βιέρι και Αντόνιο Κασάνο αναλύουν κάθε εβδομάδα την επικαιρότητα και τελικά ήρθε η ώρα που τσακώθηκαν για την Ιντερ και τον τρόπο παιχνιδιού της.

Η εκπομπή που κάνουν στο Bobo TV, το κανάλι του «Μπόμπο» στο Twitch, σπάει συνεχώς ρεκόρ. Ολο και περισσότεροι συνδέονται για να ακούσουν όσα έχουν να πουν οι Βιέρι και Κασάνο, οι οποίοι είναι φίλοι χρόνια. Πολλά. Αυτό, όμως, δεν τους εμπόδισε να ανεβάσουν τους τόνους, όταν η συζήτηση πήγε στην Ιντερ.

Για την ακρίβεια, κάθε εβδομάδα συζητάνε για τους Νερατζούρι, όπως και για όλες τις άλλες ομάδες της Serie A. Το συγκεκριμένο θέμα, όμως, είναι το… αγαπημένο του Κασάνο, στον οποίο τελικά απάντησε τώρα ο Βιέρι.

«Τώρα θα αναφερθώ σε ένα θέμα ευαίσθητο για σένα. Τώρα δεν μπορείς να κάνεις πίσω. Πρέπει να παραδεχθείς αυτό το ντροπιαστικό δεδομένο. Οτι έχεις διαφορετική άποψη, δηλαδή, για την Ιντερ του Κόντε που έχει 26% ποσοστό κατοχής μπάλας», είπε ο Κασάνο και ο Βιέρι πήρε τον λόγο.

«Επειδή το λες συνέχεια… Σε σχέση με πέρυσι, εμένα η Ιντερ μου αρέσει φέτος από τον Ιανουάριο και μετά. Τέλος. Παίζει καλά, έκανε μεγάλα παιχνίδια, πολύ βελτιωμένη σε σχέση με την αρχή της σεζόν. Νίκησε Γιουβέντους και Μίλαν παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο», είπε ο «Μπόμπο», για να επανέλθει ο Fant’Antonio.

«Μην με εκνευρίζεις τώρα…»

«Αν θες να μιλήσουμε για όμορφο ποδόσφαιρο, να μιλήσουμε για τη Μάντσεστερ Σίτι, τη Μπάγερν, τη Μπαρτσελόνα των παλαιότερων χρόνων. Η Ιντερ από τότε που την ανέλαβε ο Κόντε παίζει πάντα το ίδιο. Εχει 26% κατοχή μπάλας. Το παιχνίδι του Κόντε είναι… όλοι στην άμυνα. Ολοι μπροστά από την εστία της ομάδας. Δεν πρεσάρουν ποτέ, είναι συνέχεια πίσω. Μην λέμε αστεία, η Ιντερ δεν παίζει καλά. Μην με εκνευρίζεις τώρα», είπε ο Κασάνο και ο Βιέρι απάντησε ξανά.

«Δεν θες να καταλάβεις και δεν καταλαβαίνεις. Ο Κόντε έχει τα πιστεύω του, δίνει πάντα μεγάλη προσοχή στην άμυνα, αλλά η ομάδα είναι βελτιωμένη. Παίζει καλύτερα απ’ ό,τι πέρυσι ή στην αρχή της σεζόν. Αρχίζουν να παίζουν από πίσω, βγαίνουν καλά μπροστά, βάζουν ωραία γκολ μέσα από το παιχνίδι τους. Δεν το καταλαβαίνεις. Προφανώς διαφωνούμε. Εντάξει».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ