Τσακωμός Κόντε – διαιτητή στο Ούντινε: «Πάντα εσύ» – «Να δέχεστε τις αποφάσεις και όταν δεν νικάτε»

Η Ιντερ έμεινε στο 0-0 με την Ουντινέζε, σε ένα ματς που είχε νεύρα στις καθυστερήσεις ανάμεσα στον Αντόνιο Κόντε και τον διαιτητή Μαρέσκα.

Οι νερατζούρι έχασαν την ευκαιρία να πιάσουν τη Μίλαν στην 1η θέση στο τέλος του πρώτου γύρου, αφού η απόδοσή τους στη Dacia Arena δεν ήταν καλή. Γεγονός που προκάλεσε εκνευρισμό στον προπονητή τους, ο οποίος αποβλήθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο λόγος; Θεωρούσε ότι αυτές ήταν λίγες, όπως είπε στις δηλώσεις του στη συνέχεια.

Μαζί με τον Κόντε, νεύρα είχε και ο team manager Γκαμπριέλε Οριάλι, με τους δυο τους να έχουν ένα σύντομο διάλογο με τον διαιτητή Μαρέσκα. Εκεί, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, οι Κόντε – Οριάλι επιτέθηκαν στον ρέφερι λέγοντας του «πάντα εσύ, πάντα με σένα υπάρχει πρόβλημα», για να λάβουν την εξής απάντηση: «Να αποδέχεστε τις αποφάσεις και όταν δεν νικάτε».

Γενικά, σύμφωνα με τη Mediaset, υπήρξε μεγάλη ένταση στον διάδρομο των αποδυτηρίων, με την Ιντερ να διαμαρτύρεται για τα λίγα -σύμφωνα με τους ανθρώπους της- λεπτά καθυστερήσεων που υπέδειξε ο Μαρέσκα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ