Στο Τορίνο ο Ραϊόλα: Ολα τα ονόματα που σχετίζονται με τη Γιουβέντους

Στο Τορίνο βρέθηκε το τελευταίο 24ωρο ο Μίνο Ραϊόλα και ήδη άρχισαν τα σενάρια για τις συζητήσεις που είχε με τη Γιουβέντους.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι τέλειες. Από όταν, ακόμη, έπαιζε ο Πάβελ Νέντβεντ, Γιουβέντους και Ραϊόλα τα έλεγαν πολύ καλά. Και συνεχίζουν να τα λένε ακόμη καλύτερα, αφού κάνουν πάντα δουλειές. Κάτι που αναμένεται και φέτος, αν και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιον ή ποιους παίκτες θα αφορά.

Σίγουρο, πάντως, είναι ότι ο Ιταλοολλανδός μάνατζερ διανυκτέρευσε την Τρίτη στο J-Hotel. Το ξενοδοχείο των Μπιανκονέρι. Σίγουρο επίσης, όπως γράφουν οι Ιταλοί, είναι ότι συναντήθηκε με διοικούντες. Το τι μπορεί να συζήτησαν, όμως, δεν είναι σίγουρο. Ετσι, τα ιταλικά ρεπορτάζ είναι γεμάτα υποθέσεις για το τι μπορεί να ειπώθηκε. Με μόνο μία βεβαιότητα: Δεν έγινε καμία συζήτηση για το μέλλον του Ματάις Ντε Λιχτ, γιατί ο Ολλανδός στόπερ θα παραμείνει στη Γιούβε. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.

Ολα τα άλλα ονόματα

Από εκεί και πέρα, όμως, μπορεί να γίνουν διαπραγματεύσεις για αρκετούς. Ή μάλλον, αρκετοί είναι οι υποψήφιοι. Ο Ραϊόλα είναι ο μάνατζερ του Ντοναρούμα, την υπόθεση του οποίου παρακολουθεί η Γιουβέντους. Είναι ο μάνατζερ του Ρομανιόλι, για τον οποίο κυκλοφόρησε σενάριο ανταλλαγής του με τον Μπερναρντέσκι.

Είναι μάνατζερ του Μπερναρντέσκι, τον οποίο οι Μπιανκονέρι με χαρά θα παραχωρούσαν σε οποιαδήποτε ομάδα. Είναι μάνατζερ του Πογκμπά, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο από πέρυσι αλλά είναι δύσκολη περίπτωση. Είναι μάνατζερ του Κιν, του νεαρού επιθετικού, για τον οποίο οι Τορινέζοι επίσης κάνουν σκέψεις. Και είναι μάνατζερ και του Χάαλαντ, ο οποίος όμως είναι ασύλληπτα ακριβός. Και αυτό είναι το δεύτερο όνομα, μετά από αυτό του Ντε Λιχτ, για το οποίο δεν έγινε κουβέντα.

Για κάποιον ή κάποιους από όλους αυτούς, γράφουν οι Ιταλοί, συζήτησαν Ραϊόλα και Γιουβέντους. Περισσότερα, όμως, αναμένεται να γίνουν γνωστά προσεχώς. Προς το παρόν, γίνονται μόνο υποθέσεις. Και ειδικά όσο οι Τορινέζοι δεν είναι σίγουροι ακόμη για την έξοδό τους στο Champions League.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ