Τον έχει κλείσει η Νάπολι αλλά αυτός περιμένει τη Μίλαν

Η Νάπολι έχει συμφωνήσει σε όλα τόσο με τη Βερόνα όσο και με τον Ματία Τζακάνι, ο οποίος όμως περιμένει τη Μίλαν πριν βάλει την υπογραφή του.

Είναι 25 ετών, Ιταλός χαφ, κάνει καλή σεζόν στη Βερόνα και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων. Μία εξ αυτών, οι παρτενοπέι. Αυτοί που είναι και οι πιο πειστικοί ως τώρα, έχοντας προχωρήσει τις επαφές. Τόσο με την ομάδα του, όσο και με τον ίδιο. Και έχουν προχωρήσει τόσο, ώστε η συμφωνία να έχει επιτευχθεί και με τις δύο πλευρές. Ακόμη, όμως, δεν θεωρείται οριστική.

Οπως αναφέρουν σημερινά ρεπορτάζ, ο Τζακάνι έχει δώσει τα χέρια με τον Κριστιάνο Τζούντολι για ετήσιες απολαβές στο ένα εκατ. ευρώ. Τα διπλά, δηλαδή, σε σχέση με όσα παίρνει τώρα στην Ελλάς. Παρ’ όλα αυτά, έχει ζητήσει λίγο χρόνο και θέλει να περιμένει λίγες εβδομάδες ακόμη πριν υπογράψει. Και ο λόγος είναι το ενδιαφέρον και μιας άλλης ομάδας.

Ο Τζακάνι έχει συμφωνήσει με τη Νάπολι αλλά θέλει να περιμένει για να δει αν θα κάνει πρόταση και η Μίλαν. Οι ροσονέρι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, αλλά φιλολογικό προς το παρόν. Δεν έχουν μπει, δηλαδή, σε διαδικασία προτάσεων και σοβαρών συζητήσεων με την ομάδα ή τον παίκτη. Οι Ναπολιτάνοι το εκμεταλεύτηκαν αυτό και έκαναν βήματα εμπρός, αλλά ο παίκτης θέλει να περιμένει και τους Μιλανέζους.

Χαμόγελα Γκατούζο για Μέρτενς

Οπως και να έχει, ο Τζενάρο Γκατούζο δεν ασχολείται με αυτό το θέμα. Και γενικά δεν ασχολείται με οτιδήποτε αφορά την επόμενη σεζόν. Ποιοι μπορεί να έρθουν, ποιοι μπορεί να φύγουν κλπ… Το μόνο που ενδιαφέρει τον προπονητή των παρτενοπέι είναι το τώρα, το παρόν. Το πώς θα καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα στην έξοδο στο Champions League.

Και με αυτό ως δεδομένο, τα νέα για τον Ντρις Μέρτενς είναι ευχάριστα, αφού το χτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα της εθνικής Βελγίου δεν είναι κάτι ανησυχητικό

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ