Το συγκινητικό μήνυμα του Ερικσεν σε 9χρονο κορίτσι που υπέστη καρδιακό επεισόδιο

Ενα 9χρονο κοριτσάκι έχει πρόβλημα με την καρδιά του και πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση, με τον Κρίστιαν Ερικσεν να στέλνει το μήνυμά του.

Στις 12 Ιουνίου πάγωσε όλο τον πλανήτη με την κατάρρευσή του στο Δανία – Ισλανδία. Ηταν ώρες δύσκολες, αφού κανείς δεν ήξερε αν θα παραμείνει ή όχι ζωντανός. Τελικά, χάρη στους συμπαίκτες του και φυσικά τους γιατρούς, τα κατάφερε. Και αφού τα κατάφερε, έγινε πλέον κάτι σαν σύμβολο. Ειδικά για μια μικρή θαυμάστριά του, η οποία αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα.

Η 9χρονη Εύη, ένα κοριτσάκι από τη Δανία, υπέστη καρδιακό επεισόδιο και πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση. Για την ακρίβεια, πρέπει να της τοποθετηθεί ένας βηματοδότης, όπως έγινε και με τον Ερικσεν. Σε αυτόν, λοιπόν, απευθύνθηκε η μικρή, στέλνοντάς του ένα γράμμα. Ενα γράμμα που ο χαφ της Ιντερ διάβασε και αποφάσισε να της απαντήσει με το παρακάτω βίντεο.

«Πολύ σύντομα θα ζεις φυσιολογικά, όπως κι εγώ»

Σε αυτό, ο Ερικσεν τής δίνει κουράγιο. Της λέει ότι οι γιατροί ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και ότι όλα θα πάνε καλά. «Θα επιστρέψεις πολύ σύντομα στη φυσιολογική ζωή σου. Ακριβώς όπως συνέβη και με μένα», της λέει ο Δανός, δίνοντάς της έτσι τη θετική ενέργεια που χρειαζόταν. Και είμαστε σίγουροι ότι όπως με τον Ερικσεν, έτσι και με την μικρή θαυμάστριά του, όλα θα πάνε καλά. Forza!

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ