Το σενάριο να τελειώσει άδοξα η καριέρα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Μια αποκάλυψη από τη Σουηδία φέρνει στο μάτι του κυκλώνα τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος μπορεί να απειλείται ακόμη και με άδοξο τέλος της καριέρας του.

Οι μέρες που διανύουμε δεν είναι και οι καλύτερες για τον άσο της Μίλαν. Το Σάββατο η αποβολή κόντρα στην Πάρμα, την Κυριακή το γεύμα σε εστιατόρια ενώ απαγορευόταν. Γενικά ο Ιμπραΐμοβιτς είναι στο στόχαστρο του Τύπου τα τελευταία 24ωρα και τώρα έρχονται νέα μπλεξίματα. Τα οποία μπορεί να είναι και πάρα πολύ σοβαρά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σουηδική εφημερίδα Aftonbladet, ο Ιμπραΐμοβιτς έχει μετοχές σε στοιχηματική εταιρεία. Για την ακρίβεια, στην bethard.com. Το δημοσίευμα της εφημερίδας, το οποίο προκάλεσε θόρυβο, επιβεβαιώθηκε από την ίδια την εταιρεία. Από τον γενικό διευθυντή της, για να είμαστε ακριβείς, ονόματι Ερικ Σκαρπ.

Σύμφωνα με αυτόν, ο Ιμπραΐμοβιτς έχει ποσοστό μετοχών 10% στην εταιρεία, η οποία έχει έδρα τη Μάλτα. Το πρόβλημα είναι ότι FIFA και UEFA απαγορεύουν κάτι τέτοιο στους παίκτες. Και από τη στιγμή που ο Ζλάταν είναι μέτοχος στοιχηματικής εταιρείας, θα συμβεί το εξής τώρα: Θα μπουν στο μικροσκόπιο όλα τα παιχνίδια που έπαιξε φέτος στο Europa League και στα προκριματικά του Μουντιάλ.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, αν οι FIFA και UEFA τον κρίνουν «ένοχο», οι ποινές θα είναι δυνατές. Συγκεκριμένα, οι Ιταλοί γράφουν για πρόστιμο 100.000 ευρώ, στο καλύτερο σενάριο. Γιατί υπάρχει και το χειρότερο, το οποίο είναι το εξής: Τριετής αποκλεισμός από το ποδόσφαιρο. Και σε μια τέτοια περίπτωση, όπως καταλαβαίνει κανείς, θα είχαμε το άδοξο τέλος της μεγάλης καριέρας του.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ