Το σχέδιο της Ουντινέζε για την επιστροφή των οπαδών στα γήπεδα

Ενα ιδιαίτερο σχέδιο για να πετύχει την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα έχει η Ουντινέζε και θα το δοκιμάσει άμεσα.

Είναι ένα από τα θέματα που έχουν τεθεί στο τραπέζι: Θα επιστρέψει ή όχι ο κόσμος στις εξέδρες μέσα στη φετινή σεζόν; Ο στόχος είναι να επιστρέψει, αλλά όλα θα κριθούν από την πορεία της πανδημίας στην Ιταλία. Τόσο η Λίγκα όσο και η Ομοσπονδία είναι θετικές, αλλά θέλουν να είναι σίγουρες ότι δεν θα υπάρχει κάποιο ρίσκο.

Αυτό, λοιπόν, θέλει να εξασφαλίσει η Ουντινέζε με το… πρωτοποριακό σχέδιό της. Το οποίο, μάλιστα, θα το δοκιμάσει άμεσα, την Κυριακή, στο ματς με τη Φιορεντίνα. Η ομάδα του Φρίουλι θα υποδεχθεί στη Dacia Arena τους βιόλα και θα κάνει το τεστ που περιμένουν όλοι. Ας δούμε, όμως, ποιο είναι αυτό το σχέδιο…

Οπαδοί σαν ρομπότ…

Στο γήπεδο θα βρίσκονται συνολικά 350 άτομα. Εξαιρώντας, λοιπόν, τις δύο ομάδες, όλοι οι υπόλοιποι θα έχουν πάνω τους μια συσκευή. Αυτή η συσκευή θα δονείται και θα στέλνει σήμα στα κεντρικά, αν κάποιος δεν τηρεί την απόσταση ασφαλείας με τους υπόλοιπους. Με αυτόν τον τρόπο, λένε, θα εξασφαλιστεί ότι θα τηρούνται οι αποστάσεις.

Αυτή η συσκευή, βέβαια, λένε ότι θα καταγράφει αναλυτικά όλες τις κινήσεις αυτού που την έχει πάνω του. Αυτό όμως, σημειώνει ο ιταλικός Τύπος, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει σεβασμός στην ιδιωτική ζωή του καθενός. Δεν ξέρουμε πώς μπορούν να σταθούν και τα δύο στην ίδια πρόταση, αλλά αυτά γράφουν οι Ιταλοί, αυτά σας μεταφέρουμε.

Την Κυριακή, επομένως, στο γήπεδο της Ουντινέζε θα γίνει αυτό το τεστ και αν πετύχει, θα είναι σύμμαχος στην προσπάθεια για επιστροφή των οπαδών στις εξέδρες πριν το τέλος του φετινού πρωταθλήματος. Κάτι που θέλουν όλοι, αλλά με όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικό τρόπο…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ