Το μήνυμα της Curva Sud της Γιουβέντους στον ροσονέρο Μάντζουκιτς και η απάντησή του

Η Curva Sud της Γιουβέντους έστειλε το μήνυμα της στον Μάριο Μάντζουκιτς λόγω της μεταγραφής του στη Μίλαν και αυτός απάντησε.

Ο Κροάτης φορ, όπως αναφέραμε από χθες, πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και σήμερα θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί και επισήμως από τους ροσονέρι. Ετσι, θα αρχίσει η δεύτερη καριέρα του στην Ιταλία, αφού από το καλοκαίρι του 2015 ως τον Ιανουάριο του 2020 ήταν στη Γιουβέντους, με τους οπαδούς της οποίας είχε δεθεί πολύ. Τόσο πολύ, ώστε οι ultras να του αφιερώσουν και μια coreo στο Stadium.

Ποια είναι, επομένως, η άποψη των ultras της Γιούβε για τη μεταγραφή του Κροάτη στη Μίλαν; Το μήνυμα που ανέβασαν στους λογαριασμούς της Curva Sud στα social media -και το οποίο αναφέρουν ιταλικά Μέσα- δείχνει ότι ορισμένα συναισθήματα δεν αλλάζουν.

«Marione, θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας για όλα όσα έκανες, για την προσφορά σου, για την ξεχωριστη σχέση που είχες με όλους μας. Σε αγαπήσαμε για το πάθος που έδειχνες σε κάθε αγώνα. Για τον φόβο που προκαλούσες στους αντιπάλους με την παρουσία σου. Για το γεγονός ότι δεν γελούσες ποτέ, αλλά και για τις σπάνιες φορές που το έκανες. Μπορούμε να αναφέρουμε κι άλλα, αλλά πραγματικά αγαπήσαμε αυτόν τον ποδοσφαιριστή.

Για τους επόμενους έξι μήνες, όμως, ο Μαριόνε θα φοράει τα ροσονέρι της Μίλαν. Είναι επαγγελματίας, ήθελε να επιστρέψει με κάθε κόστος στην Ιταλία, δεν νιώθουμε ότι θέλουμε να τον καταδικάσουμε, αλλά θα μας πειράξει να τον δούμε στο γήπεδο σαν αντίπαλο, όπως πιστεύουμε ότι θα πειράξει και αυτόν το να παίξει εναντίον μας. Στα 34 του χρόνια, σχεδόν 35, ας γίνει κι αυτό. Ciao Marione, σου ευχόμαστε να περάσεις με ηρεμία αυτούς τους έξι μήνες στην Ιταλία, να είσαι καλά αλλά να μην νικήσεις. Η μπιανκονέρα Curva σου», έγραψαν οι τιφόζι των μπιανκονέρι και σε αυτό το μήνυμα εμφανίστηκε ένα σχόλιο από τον λογαριασμό του Μάντζουκιτς, το οποίο έγραφε τα εξής.

«Ευχαριστώ για αυτά τα πολύ όμορφα λόγια, θα είμαι για πάντα υπερήφανος».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ