Το μεγαλύτερο αυτογκόλ στην καριέρα του Πάουλο Ντιμπάλα

Ο Πάουλο Ντιμπάλα δεν έχει υπογράψει ακόμη στην Ιντερ, οι Ιταλοί συντηρούν τις φήμες για Μίλαν και οι ουδέτεροι παρακολουθούν πώς το κασέ του πέφτει συνεχώς.

Τον χειμώνα του 2020 ο Αργεντίνος ήταν σε συζητήσεις με τη Γιουβέντους για την ανανέωση του συμβολαίου του. Συζητήσεις που δεν οδηγούσαν κάπου, με συνέπεια τον εκνευρισμό της διοίκησης των Μπιανκονέρι. Η πρόταση που είχαν κάνει στον παίκτη, σύμφωνα με τα τότε ρεπορτάζ, ήταν κοντά στα 10 εκατ. ευρώ ετησίως. Ποσό που δεν τον κάλυπτε όμως, αφού το απέρριψε. Ήταν τότε που τα ιταλικά ΜΜΕ υποστήριζαν ότι ήθελε 15 εκατ. ευρώ. Κάτι που ουσιαστικά είχε επιβεβαιώσει και ο Αντρέα Ανιέλι με μια σπάνια παρέμβασή του για τέτοια θέματα.

Από τότε πέρασε πολύς καιρός, οι συζητήσεις σταμάτησαν και όταν άρχισαν ξανά, υπήρξε και πάλι αδιέξοδο. Οι Τορινέζοι, βλέπετε, είχαν αποσύρει πλέον την πρόταση των 10 εκατ. ευρώ και συζητούσαν για 8. Ποσό που δεν κάλυπτε τον Ντιμπάλα, με αποτέλεσμα η αποχώρηση από τη Γιουβέντους να μοιάζει πιθανή. Μέχρι που τελικά οριστικοποιήθηκε έπειτα από την απόφαση του κλαμπ να αποσυρθεί από τις συζητήσεις. Στο Τορίνο αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο και έτσι ήρθε στο προσκήνιο η Ιντερ, με την οποία συμφώνησε. Στα πόσα; Στα 6 εκατ. ευρώ ετησίως συν μπόνους. Λιγότερα, δηλαδή, από τα 7,5 εκατ. ευρώ που έπαιρνε στη Γιούβε.

Παρά τη συμφωνία με τους Νερατζούρι, όμως, υπογραφή δεν υπάρχει ακόμη. Ο λόγος; Ο Ρόμελου Λουκάκου, η ολοκλήρωση της συμφωνίας για τον οποίο έγινε προτεραιότητα για τους Μιλανέζους. Έτσι, άρχισαν να μπαίνουν σκέψεις στη Μίλαν, η οποία παρακολουθεί το θέμα. Στο κάτω-κάτω, όσο δεν υπάρχει υπογραφή με την Ιντερ, όλα μπορεί να γίνουν. Το θέμα, όμως, είναι το εξής: Οι Ροσονέρι δεν είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στον Ντιμπάλα, αν αυτός μπει σε συζητήσεις, περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ ετησίως. Το πολύ, σημειώνουν οι Ιταλοί, να πάει στα 5,5.

Ολο και πιο χαμηλά ποσά…

Κι αν, τελικά, ο Αργεντίνος δεν υπογράψει σε ιταλική ομάδα αλλά σε ομάδα άλλης χώρας; Τέτοιο ενδεχόμενο δεν υπάρχει. Και δεν υπάρχει επειδή οι μη ιταλικές ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί δεν τον καλύπτουν σε τίποτα. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι η Σεβίλλη προσφέρει… 3,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Με λίγα λόγια, ο Ντιμπάλα θα μπορούσε να είχε ανανεώσει με τη Γιουβέντους για 10 εκατ. ευρώ τον χειμώνα του 2020. Δεν το έκανε επειδή ήθελε περισσότερα και τελικά θα πάρει λιγότερα και από όσα ήδη έπαιρνε στο Τορίνο.

Απλά, το θέμα είναι πλέον πόσα λιγότερα. Γιατί αν στραβώσει το θέμα Ιντερ, αν οι Νερατζούρι αποσυρθούν (ενδεχόμενο που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες πάντως), ο Αργεντίνος θα είναι με την πλάτη στον τοίχο. Και θα υπογράψει για 5-5,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Μάλλον δεν έχει χειριστεί και πολύ καλά επομένως, σε συνεργασία με τον μάνατζέρ του φυσικά, το όλο θέμα με το μέλλον του. Είτε αυτό ήταν στο Τορίνο, είτε είναι στο Μιλάνο. Σε οποιαδήποτε πλευρά της πόλης…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ