«Το Λάτσιο – Τορίνο δεν μπορεί να γίνει εξαιτίας του Γιουβέντους – Νάπολι»

Η Λάτσιο θέλει να διεξαχθεί κανονικά το ματς με την Τορίνο, αλλά η Περιφέρεια του Πιεμόντε έχει ανάψει κόκκινο και η Serie A βρίσκει μπροστά της το δεδικασμένο.

Οι τελευταίες μέρες ήταν δύσκολες για τη γκρανάτα, αφού είχε αρκετά κρούσματα κορονοϊού. Ετσι, επενέβη το αρμόδιο τμήμα της Περιφέρειας του Πιεμόντε για να δώσει τη λύση: Ολοι σε απομόνωση στα σπίτια τους και ακυρώνονται οι προπονήσεις. Εκτός από αυτές, όμως, τώρα πάει να ακυρωθεί και η διεξαγωγή ενός αγώνα.

Η Τορίνο πρέπει να αντιμετωπίσει την Τρίτη τη Λάτσιο στο Olimpico, αλλά δεν μπορεί να το κάνει. Και δεν μπορεί να το κάνει επειδή η Περιφέρεια του Πιεμόντε έχει δώσει εντολή για απομόνωση της ομάδας ως το βράδυ της Τρίτης. Η γκρανάτα, επομένως, δεν μπορεί να ταξιδέψει για τη Ρώμη.

Αυτο, βέβαια, έρχεται σε σύγκρουση με το πρωτόκολλο της Serie A και της UEFA. Οι παίκτες που είναι θετικοί στον κορονοϊό είναι κάτω από το όριο που προβλέπεται, άρα το παιχνίδι πρέπει να γίνει. Αυτό λέει και η Λάτσιο, η οποία πιέζει για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού. Και η αλήθεια είναι πως αυτή θέλει και η Λίγκα, αλλά τα χέρια της είναι δεμένα.

Οι δηλώσεις του προέδρου της Λίγκας

Το γιατί, το εξήγησε ο πρόεδρός της, Πάολο Νταλ Πίνο. «Είναι προφανές ότι για εμάς το παιχνίδι πρέπει να γίνει. Η Περιφέρεια του Πιεμόντε, όμως, είναι κάθετη στο θέμα. Δυστυχώς θα πρέπει να αποφασίσουμε με βάση το δεδικασμένο από το Γιουβέντους – Νάπολι. Η Ολυμπιακή Επιτροπή έκρινε ότι έπρεπε να αναβληθεί το παιχνίδι, άρα υπάρχει δεδικασμένο».

Οπως και να έχει, θα πρέπει να παρθεί άμεσα μια απόφαση για το αν θα γίνει ή όχι το ματς. Το πολύ-πολύ, να προσφύγει ξανά μία από τις δύο ομάδες στην Ολυμπιακή Επιτροπή και να αλλάξει ξανά η όποια απόφαση.

Διαβάστε τα νέα της Λάτσιο στο italians.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ