Το καρφί του Μουρίνιο για το πρωτάθλημα της Ιντερ και τους μισθούς

Μια ατάκα του Ζοσέ Μουρίνιο στην επίσημη παρουσίασή του από τη Ρόμα ερμηνεύεται από τους Ιταλούς σαν μπηχτή προς τη διοίκηση της Ιντερ.

Ο Πορτογάλος προπονητής αρχίζει και επισήμως δουλειά στους Τζαλορόσι και όλοι ανυπομονούν. Οι παίκτες για να δουλέψουν μαζί του, οι οπαδοί για να δουν τη νέα ομάδα και οι δημοσιογράφοι για τις ατάκες του. Είναι δεδομένο άλλωστε, είτε πάνε καλά είτε όχι τα πράγματα, ότι μέσα στη σεζόν θα υπάρχει το σχετικό… show. Πάντα, σε όλες τις ομάδες στις οποίες ήταν ο Special One, συνέβαινε αυτό. Λογικά, επομένως, θα συμβεί και στη Ρόμα.

Ηδη, άλλωστε, η αρχή έγινε από την επίσημη παρουσίασή του. Εκεί όπου απάντησε στους επικριτές του και… τελείωσε τις συγκρίσεις με τον Αντόνιο Κόντε. Υπήρχε όμως κι άλλη ιντριγκαδόρική φράση στην παρουσίαση του Μουρίνιο και στο μυαλό όλων ήρθε η Ιντερ. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος ρωτήθηκε για το αν θα είναι θετική μια σεζόν χωρίς κούπες. Η απάντησή του, λοιπόν, ήταν η εξής…

«Εσείς μιλάτε για τίτλους, εμείς μιλάμε για πρότζεκτ, για δουλειά. Ο τίτλος είναι μια πολύ εύκολη λέξη, αλλά η πραγματικότητα είναι κάτι άλλο. Μιλάμε για πρότζεκτ, οι τίτλοι θα έρθουν ως φυσικό αποτέλεσμα του πλάνου. Η διοίκηση θέλει να φτάσει η ομάδα στους τίτλους και να παραμείνει σε αυτό το επίπεδο. Αυτό είναι ακόμη πιο δύσκολο, σε σχέση με το να νικήσεις μία φορά και μετά να μην μπορείς να πληρώσεις τους μισθούς. Εμείς δεν θέλουμε μια μεμονωμένη επιτυχία».

Αυτά ήταν τα λόγια του και η αναφορά σε πρωτάθλημα και δυσκολία καταβολής των μισθών έφερε συνειρμούς…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ