Θρύλος του ιταλικού ποδοσφαίρου έκανε την 3η δόση του εμβολίου και του τα χώνουν τρελά στα social media

Ενας από τους θρύλους στο ιταλικό ποδόσφαιρο έκανε την 3η δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό και βρέθηκε στο στόχαστρο όσων είναι κατά, με συνέπεια να… ακούσει πολλά και να απαντήσει.

Στη χώρα μας, ως γνωστόν, είναι πάρα πολλοί αυτοί που έχουν εμβολιαστεί αλλά και αυτοί που δεν το έχουν κάνει. Γενικά, το θέμα του εμβολίου για τον Covid-19 έχει εξελιχθεί σε πεδίο αντιπαράθεσης και αυτό συμβαίνει παντού. Οχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παντού. Σε όλο τον κόσμο. Συμπεριλαμβανομένης και της Ιταλίας, η οποία έχει πονέσει πάρα πολύ από την πανδημία. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού που δεν είναι υπέρ των εμβολίων και το δείχνουν συνεχώς. Ακόμη και με το να επιτεθούν σε έναν από τους μεγαλύτερους θρύλους που ανέδειξε το ιταλικό ποδόσφαιρο.

Ο Τζίτζι Ρίβα, για τον οποίο ο λόγος, πέτυχε εκπληκτικά πράγματα. Πρωτάθλημα με την Κάλιαρι, Euro με την εθνική Ιταλίας, πρώτος σκόρερ -ακόμη και σήμερα- της Σκουάντρα Ατζούρα. Είναι, με λίγα λόγια, μια προσωπικότητα που όλοι αγαπούν και σέβονται. Παρ’ όλα αυτά, τώρα του επιτέθηκαν. Και του επιτέθηκαν με άσχημους χαρακτηρισμούς, μέσω των social media. Ο λόγος, όπως προαναφέραμε, είναι το γεγονός ότι έκανε την 3η δόση του εμβολίου για τον Covid-19. Ο 77χρονος, πλέον, Ρίβα είναι υπέρ του εμβολιασμού και δεν περίμενε ότι θα υπήρχαν τέτοιες αντιδράσεις.

«Ξέρω ότι έγραψαν πολλά για μένα αλλά δεν με αγγίζουν. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με όσους είναι κατά του εμβολίου. Ο καθένας κάνει ό,τι θεωρεί καλύτερο για τον ίδιο. Ετσι κι εγώ κάνω αυτό που θέλω. Δεν εξαρτώμαι από όσους είναι κατά, ούτε κρύο ούτε ζέστη. Επαναλαμβάνω, δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί τους, αλλά όταν βλέπω στην τηλεόραση τις διαμαρτυρίες τους αλλάζω κανάλι», ήταν η απάντησή του για όσα άκουσε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ