Τα δάκρυα του Ιμπραΐμοβιτς όταν μίλησε για τα παιδιά του

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έδωσε την πρώτη συνέντευξη Τύπου μετά την επιστροφή στην εθνική Σουηδίας και λύγισε σε ερώτηση για τον γιο του.

Ο 39χρονος δεν λυγίζει μπροστά σε τίποτα. Σε αντιπάλους, σε προκλήσεις, σε τραυματισμούς. Είναι πάντα εκεί για να δείξει πόσο σκληρός είναι. «Dare to Zlatan» είναι το μότο του. Ομως στη πρώτη του συνέντευξη Τύπου μετά την επιστροφή στην Εθνική, λύγισε. Ο δημοσιογράφος τόλμησε να του κάνει την ερώτηση. «Ποια είναι η γνώμη των παιδιών σου για την επιστροφή στην Σουηδία;». Αυτό που ακολούθησε, δεν θα μπορούσε να το περιμένει κανείς. Ο Ιμπραΐμοβιτς μετά βίας ολοκλήρωσε την πρότασή του. «Είχα εδώ τον Βίνσεντ, έκλαιγε όταν έφυγα. Τώρα είναι μια χαρά». Ο «Θεός του ποδοσφαίρου» ζήτησε συγγνώμη και σκούπισε τα δάκρυα που είχαν γεμίσει τα μάτια του.

Αφού έδειξε την ανθρώπινη πλευρά του, ο σταρ της Μίλαν μίλησε για το μέλλον του στην Σουηδία. «Σήμερα βρίσκομαι εδώ όχι επειδή το όνομά μου είναι Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αλλά επειδή αξίζω να είμαι εδώ. Ολα όσα έχω κάνει στο παρελθόν, δεν σημαίνουν τίποτα. Νιώθω φιτ, νιώθω ότι μπορώ να προσφέρω στην Εθνική. Είμαι ένα κομμάτι του παζλ. Αν με ρωτάτε όμως, θεωρώ ότι είμαι ο καλύτερος στον κόσμο. Θέλω να βοηθήσω με την εμπειρία μου. Εχω υποσχεθεί στον προπονητή ότι θα είμαι καθοριστικός, όμως πρέπει να το δείξω στο γήπεδο».

«Πήρα το 11, θα το δώσω πίσω σε 6-7 χρόνια»

Ο Ιμπραΐμοβιτς ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σκοπό να πάρει πίσω το περιβραχιόνιο. «Στο μυαλό μου αρχηγός παραμένει ο Αντρέας Γκράνκβιστ. Ομως είναι ο προπονητής που αποφασίζει. Ζήτησα από τον Αλεξάντερ Ισακ αν μπορώ να πάρω τη φανέλα με το 11. Μου έδωσε το okay αφού του είπα ότι θα του τη δώσω πίσω σε 6-7 χρόνια. Ο Φόρσμπεργκ μου προσέφερε το 10, όμως προτίμησα να αρνηθώ αφού αυτό είναι ένα νέο κεφάλαιο για μένα και εκείνος αξίζει να το έχει. Ο αριθμός δεν έχει σημασία».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ