Συνεχίζει η Νάπολι: Ανακοίνωσε και Ρασπαντόρι

Οι μεταγραφές της Νάπολι συνεχίζονται αφού επισημοποίησε και την απόκτηση του Τζάκομο Ρασπαντόρι και πάει για ακόμη έναν.

Η συμφωνία με τη Σασουόλο υπήρχε εδώ και μέρες και απέμενε η επισημοποίηση. Μέχρι που ήρθε και αυτή, αργά το βράδυ του Σαββάτου. Ο 22χρονος διεθνής Ιταλός επιθετικός είναι παίκτης των Παρτενοπέι πλέον και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είναι απολύτως ικανοποιημένος. Οπως είναι και όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές. Ο Ρασπαντόρι επειδή κάνει το άλμα στην καριέρα του και η Νάπολι με τη Σασουόλο για τους όρους του deal. Οικονομικούς και μη.

Συγκεκριμένα, οι Ναπολιτάνοι παίρνουν τον παίκτη με δανεισμό για 5 εκατ. ευρώ και ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς για άλλα 25. Τα οποία 25 μπορεί να γίνουν 30 μέσω των μπόνους που προβλέπονται. Η Σασουόλο, δηλαδή, μπορεί να πάρει μέχρι και 35 εκατ. ευρώ, σχεδόν τα λεφτά που ήθελε εξαρχής (40 εκατ. ευρώ). Οι Παρτενοπέι, από την άλλη, πέτυχαν, όπως είχε γίνει με τη Γιουβέντους πέρυσι για τον Μανουέλ Λοκατέλι, ευνοϊκούς όρους σε ό,τι αφορά την καταβολή των χρημάτων. Δεν θα δοθούν, συνολικά, σε ένα ή δύο χρόνια αλλά σε περισσότερα.

Ολα καλά για όλες τις πλευρές επομένως, με τη Νάπολι να έχει πλέον ως στόχο να αποκτήσει και τον Κέιλορ Νάβας. Θέμα που παραμένει ανοιχτό και υπάρχει αισιοδοξία. Οχι συγκρατημένη αλλά κάτι παραπάνω…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ