Συμφωνία Ιντερ – Ρεάλ για τον Χακίμι

Το οικονομικό πρόβλημα της Ιντερ προκάλεσε διάφορα σενάρια για το μέλλον του Ασράφ Χακίμι, μέχρι που ήρθε η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μαροκινός δεξιος μπακ-χαφ εντυπωσίασε πέρυσι με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, όπου αγωνιζόταν ως δανεικός από τη Ρεάλ. Με αυτή επομένως, τη Ρεάλ δηλαδή, μίλησε το περασμένο καλοκαίρι η Ιντερ και έφτασε σε συμφωνία για την απόκτηση του Χακίμι αντί του ποσού των 40 εκατ. ευρώ.

Ποσό που μοιάζει μικρό για την αξία και την προοπτική του παίκτη, αλλά αυτή τη στιγμή μοιάζει μεγάλο για τις οικονομικές δυνατότητες των νερατζούρι, αφού δεν υπάρχει ρευστό. Και αφού δεν υπάρχει ρευστό, δεν μπορούν να καταβάλουν την πρώτη δόση για τη μεταγραφή του Χακίμι, με συνέπεια να κυκλοφορήσουν διάφορα σενάρια περί επιστροφής του παίκτη στη Μαδρίτη.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν υφίσταται ως πιθανότητα και αυτό το έκανε σαφές και η Ρεάλ με ανακοίνωσή της, στην οποία αναφέρει ότι τα δύο κλαμπ έχουν συμφωνήσει στο τι θα γίνει με την αποπληρωμή της μεταγραφής και ότι δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής του Χακίμι.

Και αυτό που θα γίνει είναι η καταβολή των χρημάτων με καθυστέρηση. Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά την πρώτη δόση, ύψους 13 εκατ. ευρώ, που έπρεπε να καταβληθεί από τους Μιλανέζους στον τραπεζικό λογαριασμό των Μαδριλένων τον Δεκέμβριο του 2020, οι δύο ομάδες συμφώνησαν να δοθεί παράταση ως τον Μάρτιο.

Ανάμεσα στα δύο κλαμπ άλλωστε, όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση της Ρεάλ, υπάρχουν πολύ καλές σχέσεις και σεβασμός, ενώ και ο Μπέπε Μαρότα -σε προσωπικό επίπεδο- τα λέει πολύ καλά με τον Φλορεντίνο Πέρεθ εδώ και χρόνια. Λογικό, επομένως, οι Ισπανοί να δείχνουν κατανόηση και να προσπαθούν να διευκολύνουν όσο μπορούν την Ιντερ, η οποία πήρε πήρε μια ανάσα τουλάχιστον, αφού κέρδισε χρόνο ως τον Μάρτιο για την καταβολή των πρώτων 13 εκατ. ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ