Στην Ιταλία για συνάντηση με τη Γιουβέντους η Γουάντα Νάρα

Συνάντηση με τη Γουάντα Νάρα θα έχει τα προσεχή 24ωρα η Γιουβέντους, με τους Γάλλους να αναφέρονται σε Μάουρο Ικάρντι και Πάουλο Ντιμπάλα.

Η σεζόν οδεύει προς το τέλος της και η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει. Λογικό είναι, επομένως, οι ομάδες να καταστρώνουν ήδη τα πλάνα τους. Και εξαίρεση δεν αποτελούν οι μπιανκονέρι, παρά το γεγονός ότι έχουν ανοιχτά μέτωπα. Ενα από αυτά, για παράδειγμα, είναι το θέμα του Πάουλο Ντιμπάλα. Και αν πιστέψουμε τα γαλλικά και ιταλικά ρεπορτάζ, οι Τορινέζοι θέλουν να τον κάνουν τράμπα.

Σύμφωνα με Ιταλούς και Γάλλους λοιπόν, η Γιουβέντους θα τα πει από κοντά με τη Γουάντα Νάρα. Στόχος; Ανταλλαγή Ικάρντι – Ντιμπάλα. Το έγραφαν οι Ιταλοί, το γράφουν και οι Γάλλοι τώρα, εστιάζοντας στο σημείο-κλειδί: Και οι δύο ομάδες θα μπορούν να φτιάξουν τα βιβλία τους. Μπορούν να ορίσουν και να συμφωνήσουν σε ό,τι τιμή θέλουν για τους δύο παίκτες.

Τακτική που είδαμε και το περσινό καλοκαίρι στην υπόθεση Πιάνιτς-Αρτούρ, τακτική που θα ακολουθήσουν πολλές ομάδες. Η Γουάντα Νάρα, σύζυγος και μάνατζερ του Ικάρντι, φέρεται να βρίσκεται σε επαφές με τη Γιουβέντους εδώ και καιρό. Οι Γάλλοι, μάλιστα, γράφουν ότι το ταξίδι της στην Ιταλία τα τελευταία 24ωρα είναι γι’ αυτόν τον λόγο. Για να τα πει με τους μπιανκονέρι από κοντά.

Το θέμα είναι ο Ντιμπάλα

Επιθυμία του πρώην αρχηγού της Ιντερ, άλλωστε, είναι η επιστροφή στην Ιταλία και η Γιούβε φέρεται να αποτελεί την πρώτη του επιλογή. Γι’ αυτό και η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι η Γιουβέντους θα τα βρει εύκολα με τη Γουάντα Νάρα. Το θέμα είναι αν θα πειστεί εύκολα και ο Ντιμπάλα να κάνει το αντίστροφο δρομολόγιο. Από τους μπιανκονέρι στην Παρί Σεν Ζερμέν, δηλαδή.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ