Στα γραφεία της Ιντερ ο μάνατζερ του Ινσίνιε – Τι γίνεται με τη Νάπολι

Αίσθηση προκαλεί σημερινό ρεπορτάζ που αναφέρεται στον μάνατζερ του Λορέντσο Ινσίνιε και στην επίσκεψή του στα γραφεία της Ιντερ, η οποία είναι γνωστό ότι ενδιαφέρεται.

Το καλοκαίρι, μετά την πώληση του Ρομέλου Λουκάκου στην Τσέλσι, το όνομά του ήρθε ξαφνικά στο προσκήνιο για τους Νερατζούρι. Παρ’ όλα αυτά, το θέμα δεν προχώρησε. Ο Ινσίνιε παρέμεινε στη Νάπολι αλλά το ενδιαφέρον της Ιντερ παραμένει ζωντανό. Και από τη στιγμή που ο διεθνής Ιταλός άσος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, το ενδιαφέρον θα γίνεται όλο και πιο έντονο. Οπως όλο και πιο έντονα θα είναι τα συναισθήματα των Ναπολιτάνων όταν διαβάζουν ρεπορτάζ σαν το σημερινό της Gazzetta dello Sport.

Τι έγραψε η ιταλική εφημερίδα; Οτι ο μάνατζερ του Ινσίνιε βρέθηκε στα γραφεία της Ιντερ τα τελευταία 24ωρα. Ο Βιντσέντσο Πιζακάνε, βέβαια, είναι μάνατζερ και του Ντανίλο Ντ’Αμπρόζιο, ο οποίος παίζει στους Νερατζούρι. Είναι πιθανό, επομένως, η επίσκεψή του στα γραφεία των Μιλανέζων να αφορούσε αυτόν. Αν και η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιο ζήτημα που να απασχολεί τον Ντ’Αμπρόζιο. Αρα, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο ο μάνατζερ να ήταν εκεί για τον αρχηγό της Νάπολι.

Οπως και να έχει, αυτό το θέμα αναμένεται να παραμείνει ανοιχτό κι άλλους μήνες. Προτεραιότητα του αρχηγού των Παρτενοπέι, ως γνωστόν, είναι το να παραμείνει στην ομάδα του. Προς το παρόν, όμως, δεν έχει υπάρξει συμφωνία με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. Και όσο δεν υπάρχει συμφωνία, ο Μπέπε Μαρότα θα καταστρώνει το πλάνο του για να πάρει στο Μιλάνο τον Ινσίνιε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ