Σοκ με Μιχαΐλοβιτς: Επέστρεψε η λευχαιμία και μπαίνει άμεσα στο νοσοκομείο

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς έχει ήδη νικήσει μία φορά τη λευχαιμία και θα πρέπει να το κάνει ξανά, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Το καλοκαίρι του 2019 όλη η Ιταλία είχε συγκινηθεί με τον Σέρβο προπονητή της Μπολόνια και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Δεν ήταν κάτι απλό, άλλωστε, ασχέτως αν όλοι είχαν εμπιστοσύνη σε αυτόν. Γεννημένος νικητής είναι στο κάτω-κάτω και το απέδειξε ξανά: Ο Μιχαΐλοβιτς πέρασε δύσκολα, έχασε πολλά κιλά, έδωσε μάχη για μήνες και τελικά νίκησε. Επέστρεψε στους πάγκους, πήρε και πάλι κιλά, έδειχνε πλέον πιο ήρεμος και ευσυγκίνητος από ποτέ. Τα πράγματα, με λίγα λόγια, πήγαιναν μια χαρά και όλοι πίστευαν ότι αυτή η περιπέτεια τελείωσε οριστικά. Δεν είναι έτσι όμως, δυστυχώς.

Οπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Σέρβος τεχνικός, λοιπόν, η ασθένεια επιστρέφει. Αυτό έδειξαν οι τελευταίες εξετάσεις και οι γιατροί αποφάσισαν να μη χάσουν χρόνο. «Αυτή η αρρώστια είναι πολύ γενναία αφού επιστρέφει για να αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο σαν εμένα. Αυτή είναι η πορεία της ζωής μου… Μερικές φορές θα συναντήσεις ξαφνικά κενά, μπορεί να πέσεις αλλά πρέπει να ξαναβρείς τη δύναμη για να σηκωθείς», τόνισε χαρακτηριστικά. Και αμέσως μετά, επιβεβαίωσε ότι μπαίνει άμεσα στο νοσοκομείο για να αρχίσει θεραπεία.

«Σε αντίθεση με πριν 2,5 χρόνια, αυτή τη φορά ξέρω τι πρέπει να κάνω. Είμαι σε καλά χέρια, ελπίζω όλο αυτό να μην κρατήσει πολύ καιρό, αν και σίγουρα θα απουσιάσω από αρκετά παιχνίδια», είπε ο Μιχαΐλοβιτς.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ