Ρόμα: Τα δύο ονόματα που είναι στη λίστα του Μουρίνιο για τις μεταγραφές

Η συμφωνία με τον Ζοσέ Μουρίνιο προκαλεί διάφορα μεταγραφικά σενάρια για τη Ρόμα, η οποία φέρεται να κυνηγάει δύο δυνατές περιπτώσεις.

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το deal με τον Πορτογάλο προπονητή, όλοι σκέφτηκαν το ίδιο πράγμα: Σίγουρα θα έχει πάρει εγγυήσεις για τις μεταγραφές. Οχι για να αποκτηθούν… 5-6 παικταράδες, οικονομικά άλλωστε όλες οι ομάδες περνάνε δύσκολη περίοδο. Σίγουρα, όμως, κάποιο ή κάποια «δώρα» θα τα περιμένει ο νέος προπονητής.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, λοιπόν, αυτά μπορεί να είναι δύο. Ενα από Γαλλία και ένα από Ισπανία. Ενα από Παρίσι και ένα από Μαδρίτη. Και πιο συγκεκριμένα, οι Μάουρο Ικάρντι και Ισκο. Αυτό, τουλάχιστον, γράφει σήμερα η Gazzetta dello Sport σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά των Ρωμαίων. Χωρίς αυτό, φυσικά, να σημαίνει ότι πρέπει να το… δέσουμε και κόμπο ότι έτσι θα γίνει. Σίγουρα, όμως, είναι στόχοι.

Το όνομα του Ικάρντι είχε ακουστεί κι άλλες φορές για τους Τζαλορόσι και επανέρχεται στο προσκήνιο. Η Ρόμα, άλλωστε, θα κινηθεί για βασικό φορ και ο Μουρίνιο φέρεται να έχει καλή άποψη για τον Αργεντίνο. Οπως και για τον Ισπανό επιθετικό χαφ της Ρεάλ. Ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει κι άλλες φορές σε μεταγραφικά σενάρια για ιταλική ομάδα. Τα προηγούμενα καλοκαίρια ο Ισκο παρουσιαζόταν σαν στόχος της Γιουβέντους, αλλά τώρα φέρεται να τον θέλει ο Μουρίνιο στη Ρόμα.

Καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν είναι εύκολη βέβαια, αλλά οι Τζαλορόσι θα το προσπαθήσουν. Οπως και να έχει, είτε είναι αυτοί είτε κάποιοι άλλοι, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ένα πράγμα: Η Ρόμα θα προσπαθήσει σοβαρά να κάνει τουλάχιστον ένα καλό δώρο στον Μουρίνιο. Τουλάχιστον μία μεταγραφή που θα ενθουσιάσει αγωνιστικά και επικοινωνιακά/εμπορικά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ