Ρόμα: Κράξιμο οπαδών στον Πελεγκρίνι, νεύρα της διοίκησης με τους παίκτες

Για ακόμη μία φορά κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν το κλίμα είναι βαρύ στη Ρόμα, με τον κόσμο και τη διοίκηση να τα βάζουν με τους παίκτες.

Το πρώτο μισό της σεζόν πήγε πολύ καλά για τους Τζαλορόσι αλλά στο δεύτερο ήρθαν τα προβλήματα. Ολα ξεκίνησαν από τον τσακωμό των παικτών με τον Πάουλο Φονσέκα τον Ιανουάριο και από τότε κάτι έσπασε… Ετσι, η ηρεμία δεν επέστρεψε ποτέ στο 100% και αυτό αποδεικνύεται συχνά. Οπως και τώρα, δηλαδή.

Η ήττα από τη Σαμπντόρια προκάλεσε πολλά νεύρα, με τους οπαδούς να εστιάζουν στην απουσία του Λορέντσο Πελεγκρίνι. Ο αρχηγός δεν ήταν τραυματίας ή τιμωρημένος, αλλά δεν πήγε στη Γένοβα. Ο λόγος; Ηθελε να είναι δίπλα στη σύζυγό του, η οποία γέννησε το δεύτερο παιδί τους.

Λόγος, πάντως, που φαίνεται ότι δεν είναι αρκετός για τους οπαδούς της Ρόμα. Ετσι, στους λογαριασμούς του Πελεγκρίνι στα social media εμφανίστηκαν πολλά άσχημα σχόλια. Ασχημα, υπό την έννοια ότι τον έκραζαν για τη συμπεριφορά του. Αλλοι έγραφαν ότι ο αρχηγός της Ρόμα δεν μπορεί να αφήνει μόνη την ομάδα όταν εχει τόσες απουσίες. Αλλοι ότι ο Τότι δεν θα το έκανε ποτέ αυτό. Αλλοι ότι αν το ματς έκρινε το πρωτάθλημα, ο Πελεγκρίνι θα ηταν εκεί.

Την ίδια ώρα, πάντως, οι διοικούντες δεν τα έχουν με τον αρχηγό αλλά με όλους. Με όλους τους παίκτες, όχι με τον Φονσέκα αυτή τη φορά, το διευκρινίζουμε. Αιτία, κάποια παράπονα που έκαναν για σκληρές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα. Το πρόβλημα είναι ότι πριν λίγους μήνες, όπως γράφουν οι Ιταλοί, είχαν παραπονεθεί στη διοίκηση για… ελαφρές προπονήσεις.

Τελειώνουν τα άλλοθι για τους παίκτες

Ετσι, αναφέρουν τα σημερινά ρεπορτάζ, ο Νταν Φρέντκιν εκνευρίστηκε πολύ μαζί τους και θα το δείξει από εδώ και πέρα. Ο Φονσέκα, άλλωστε, τελειώνει, οπότε τελειώνει και ένα σταθερό άλλοθι, αφού πάντα ο Πορτογάλος χρεωνόταν τα πάντα. Αυτό, όμως, θα αλλάξει από εδώ και πέρα, με τον τεχνικό διευθυντή Τιάγκο Πίντο να ετοιμάζει σειρά συναντήσεων με κάθε παίκτη ξεχωριστά.

Συναντήσεις στις οποίες αναμένεται να ενημερώσει τους πάντες ότι από εδώ και πέρα θα πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ