Ρόμα: Κλείνει δύο μεταγραφές και θέλει αμυντικό της Γιουβέντους

Η Ρόμα είναι κοντά στην απόκτηση τερματοφύλακα και μέσου, ενώ παράλληλα είχε και επαφή με τη Γιουβέντους για έναν αμυντικό της.

Οι Τζαλορόσι προετοιμάζονται για την άφιξη του Ζοσέ Μουρίνιο, η οποία πιθανολογείται για τις 4 ή 6 Ιουλίου. Και στόχος της διοίκησης είναι ως τότε να έχει ολοκληρώσει μία ή δύο μεταγραφές. Κάτι που είναι αρκετά πιθανό, με βάση τα σημερινά ρεπορτάζ. Αυτά, στέκονται κυρίως σε δύο παίκτες. Εναν τερματοφύλακα και ένα μέσο. Τον Ρουί Πατρίσιο και τον Γκρανίτ Τζάκα, συγκεκριμένα.

Σε ό,τι αφορά τον πρώτο, υπάρχει συμφωνία μαζί του. Το θέμα είναι να τα βρει η Ρόμα και με τη Γουλβς. Τις προηγούμενες εβδομάδες οι Ιταλοί έγραφαν για 10-12 εκατ. ευρώ, τώρα λένε ότι ο Πορτογάλος τερματοφύλακας μπορεί να αποκτηθεί με 6-7. Σε ό,τι αφορά τον Τζάκα, ο οποίος ήταν στη Ρώμη χθες Πέμπτη, οι συζητήσεις με την Αρσεναλ συνεχίζονται. Οι Λονδρέζοι φέρονται να ζητάνε 23 εκατ. ευρώ, ενώ οι Τζαλορόσι προσφέρουν 15.

Η απόσταση δεν είναι μικρή, αλλά όλα τα ρεπορτάζ υποστηρίζουν πως η συμφωνία είναι κοντά. Προφανώς με υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές. Θα ανέβει λίγο η Ρόμα, θα πέσει λίγο η Αρσεναλ και θα βρεθεί το σημείο επαφής. Ο παίκτης, άλλωστε, θέλει να υπογράψει στους Ρωμαίους και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο.

Επικοινωνία με Γιουβέντους για Ντεμιράλ

Παράλληλα, όμως, οι Τζαλορόσι ψάχνουν και για αμυντικό. Και τον ψάχνουν στο Τορίνο. Σύμφωνα με το Sky Italia, η Ρόμα επικοινώνησε με τη Γιουβέντους, ρωτώντας για τον Μερίχ Ντεμιράλ. Η απάντηση που πήρε είναι ότι ο Τούρκος όντως πωλείται, αλλά με 40 εκατ. ευρώ. Και μάλιστα οι Τορινέζοι ξεκαθάρισαν ότι δεν θα δεχθούν παίκτες ως ανταλλάγματα αλλά μόνο λεφτά.

Από εδώ και πέρα, προφανώς, είναι θέμα των Ρωμαίων το αν θα προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν ή αν θα στοχεύσουν αλλού.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ