Ρόμα: Η κατάντια του μπαλαδόρου που δεν θέλει κανείς

Κάποτε ήταν στη λίστα πολλών ομάδων, έκανε ακριβή μεταγραφή, επέστρεψε στην Ιταλία για τη Ρόμα αλλά τώρα δεν έχει καμία πρόταση.

Οταν έπαιζε στην Παλέρμο έβγαζε μάτια. Ηταν τότε που το όνομά του ακουγόταν για τη Μίλαν, την Ιντερ και τη Νάπολι. Τελικά όντως την έκανε την ακριβή μεταγραφή αλλά εκτός Ιταλίας. Στη Γαλλία συγκεκριμένα και στην Παρί Σεν Ζερμέν, όπου είχε υπογράψει και πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Σιγά-σιγά, όμως, άρχισαν τα προβλήματα τραυματισμών. Ο Χαβιέρ Παστόρε, για τον οποίο ο λόγος, επέστρεψε τελικά στην Ιταλία για να φορέσει τη φανέλα της Ρόμα. Σπάνια, όμως, τον είδαμε με αυτή.

Τα συνεχή μυικά προβλήματα τον έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση και τώρα είναι στη δυσκολότερη: Δεν υπολογίζεται από τους Τζαλορόσι, αλλά δεν έχει καμία πρόταση. Ετσι, προπονείται στην Trigoria αλλά όχι με την πρώτη ομάδα της Ρόμα. Οχι υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο, με τον οποίο δεν έχει μιλήσει ακόμη. Μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, την οποία ανέλυσε ο ίδιος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παστόρε σε Μέσο της Αργεντινής…

«Δεν συναντήθηκα με τον Μουρίνιο, η Ρόμα θέλει να με πουλήσει. Δεν συναντήθηκα με τον προπονητή. Δεν με άφησαν καν να προπονηθώ υπό τις οδηγίες του, ώστε να δει αν μπορεί να ποντάρει ή όχι σε μένα. Προπονούμαι με ένα άλλο γκρουπ παικτών που είναι υπό παραχώρηση. Θα περιμένουμε ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου για να δούμε τι θα γίνει.

Δεν έχω καμία πρόταση, τίποτα συγκεκριμένο. Είναι πολύ δύσκολο να γίνει κάτι. Αν και ξεπέρασα το πρόβλημα τραυματισμού, τους τελευταίους τέσσερις μήνες της σεζόν η ομάδα δεν με έβαλε σχεδόν ποτέ να παίξω. Αυτό έκανε ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα. Και είναι λογικό, αφού για σχεδόν ένα χρόνο κανείς δεν με έχει δει να παίζω. Προσπαθώ να βρω λύση, να απαλλάξω το κλαμπ από το συμβόλαιό μου. Δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο όμως, καμία πρόταση».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ