Ρόμα: Η φωτογραφία-μήνυμα του Τζανιόλο που ενθουσίασε τους οπαδούς (pic)

Μια φωτογραφία που ανέβασε στα social media ο Νικολό Τζανιόλο προκάλεσε ενθουσιασμό στους οπαδούς της Ρόμα.

Από την αρχή του καλοκαιριού τα μεταγραφικά σενάρια για τον διεθνή Ιταλό άσο έδιναν και έπαιρναν. Σενάρια που τον έστελναν στη Γιουβέντους, με την οποία είχε συζητήσει και συμφωνήσει. Αυτό το θέμα, ουσιαστικά, ήταν το μοναδικό «αγκάθι» για τους οπαδούς των Τζαλορόσι σε αυτό το μαγικό καλοκαίρι που ζουν, αλλά τώρα δεν υπάρχει. Αυτό, τουλάχιστον, προκύπτει από όλες τις πλευρές τα τελευταία 24ωρα.

Καταρχάς, η Γιούβε δεν έκανε κάποια επίσημη κίνηση. Ακολούθως, προέκυψε ενδιαφέρον -το οποίο ακόμη υπάρχει- από την Τότεναμ αλλά ο παίκτης δεν ψήνεται. Και τώρα ήρθε μια φωτογραφία του Τζανιόλο στα social media για να ενθουσιάσει τους οπαδούς της Ρόμα. Μια… απλή φωτογραφία, η οποία όμως σε μια μεταγραφική περίοδο έχει τη σημασία της. Ο 23χρονος άσος, λοιπόν, έβαλε φωτό προφίλ στο Instagram από το φιλικό με τη Σαχτάρ. Γιατί, όμως, μεταφράζεται σαν καλό μήνυμα αυτό από τους Ιταλούς δημοσιογράφους;

Επειδή ο Τζανιόλο μετά το τέλος της σεζόν είχε αλλάξει ξανά φωτό προφίλ και δεν είχε μία με φανέλα της Ρόμα αλλά με πολιτικά. Τα τελευταία 24ωρα, όμως, αυξήθηκαν τα ρεπορτάζ περί παραμονής του παίκτη στους Ρωμαίους, οπότε το γεγονός ότι επέλεξε τώρα να βάλει αυτή τη φωτογραφία μόνο ως θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί. Οπως, φυσικά, και το γεγονός ότι στο φιλικό με τη Σαχτάρ αποθεώθηκε από τους οπαδούς, με τους οποίους πανηγύρισε και το γκολ του.

%CF%84%CE%B6%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BFΔιαβάστε τα νέα της Ρόμα στο italians.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ