Ρόμα: Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για τον Πελεγκρίνι

Στη Ρόμα δεν υπήρχε αισιοδοξία για τη ζημιά στον Λορέντσο Πελεγκρίνι μετά τον τραυματισμό του κόντρα στην Τορίνο και η επιβεβαίωση ήρθε μέσω των εξετάσεων που έκανε.

Ο αρχηγός των Τζαλορόσι αποχώρησε νωρίς από τον αγώνα με τη Γκρανάτα λόγω ενοχλήσεων. Ενοχλήσεις που προβλημάτισαν από την πρώτη στιγμή το ιατρικό επιτελείο, αφού τα πράγματα δεν έδειχναν καλά. Και δυστυχώς για τους Ρωμαίους, η επιβεβαίωση ήρθε μία μέρα μετά, σήμερα δηλαδή. Ο Πελεγκρίνι υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και τα αποτελέσματα, όπως ανακοίνωσε η Ρόμα, έδειξαν ότι θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για 30-40 μέρες. Θα είναι ξανά διαθέσιμος, δηλαδή, το 2022.

Πρόβλημα, επομένως, για τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος το έχει πει αρκετές φορές: «Ενας είναι ο Πελεγκρίνι». Ατάκα με την οποία θέλει να δείξει πόσο σημαντικός είναι για τους Τζαλορόσι. Πόσο απαραίτητος είναι ο αρχηγός για το πλάνο του. Αυτόν τον κομβικό παίκτη, λοιπόν, τον χάνει για τις επόμενες 30-40 μέρες. Οσο για τα παιχνίδια της Ρόμα από τα οποία θα απουσιάσει ο Πελεγκρίνι; Μέχρι το τέλος του 2021 οι Ρωμαίοι έχουν τους εξής αγώνες: Μπολόνια (εκτός), Ιντερ (εντός), ΤΣΣΚΑ Σόφιας (εκτός), Σπέτσια (εντός), Αταλάντα (εκτός), Σαμπντόρια (εντός).

Οσο για το πώς αρχίζει το 2022; Μίλαν – Ρόμα στις 6 Ιανουαρίου, Ρόμα – Γιουβέντους στις 9 Ιανουαρίου. Πολύ πιθανό, δηλαδή, ο αρχηγός των Τζαλορόσι να απουσιάσει και από αυτές τις δύο αναμετρήσεις. Με λίγα λόγια, το 2021 κλείνει με τον χειρότερο τρόπο για τον διεθνή Ιταλό χαφ. Ο οποίος, παρεμπιπτόντως, είχε απουσιάσει και από το Euro λόγω τραυματισμού…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ