Ρόμα: Ακόμη δύο υποψήφιοι για τη θέση του Τζέκο στην επίθεση

Μετά τα τρία ονόματα που ανέφερε ο ιταλικός Τύπος την Κυριακή, υπάρχουν άλλα δύο για τη θέση του επιθετικού στη Ρόμα.

Οι Τζαλορόσι έχουν ενημερωθεί από τον Εντιν Τζέκο ότι συμφώνησε με την Ιντερ και περιμένουν τους Μιλανέζους. Περιμένουν, δηλαδή, την οριστική πρόταση των Νερατζούρι, τους οποίους διευκολύουν αρκετά. Σύμφωνα με τα ιταλικά ρεπορτάζ, οι Ρωμαίοι ζητάνε, συμβολικά, ένα ποσό στα 2-3 εκατ. ευρώ. Ποσό που -λογικά- δεν θα έχει πρόβλημα να δώσει η Ιντερ, οπότε ο Βόσνιος φορ θα ανηφορίσει στο Μιλάνο.

Για να οριστικοποιηθεί αυτό, θα πρέπει η Ρόμα να βρει τον αντικαταστάτη του και υποψήφιοι, αν μη τι άλλο, υπάρχουν. Τρία ονόματα ανέφεραν την Κυριακή οι Ιταλοί, όπως μετέφερε το italians.gr, για να προστεθούν άλλα δύο τώρα. Ενα από Αγγλία, ένα από Πορτογαλία. Με διαφορετικά οικονομικά δεδομένα στην κάθε περίπτωση και με τους Τζαλορόσι να πρέπει να… βάλουν το χέρι στην τσέπη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Sky Italia ο ένας υποψήφιος είναι ο Τάμι Αμπραχαμ της Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι πουλάνε τον 23χρονο Αγγλο φορ, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε και η Αταλάντα. Τα λεφτά που απαιτούνται, όμως, ανάγκασαν τους Μπεργκαμάσκι να υποχωρήσουν. Η Τσέλσι φέρεται να ζητάει 40 εκατ. ευρώ και το Sky Italia υποστηρίζει ότι πλην της Ρόμα τον θέλει και η Αρσεναλ.

Το άλλο όνομα, είναι αυτό του Χάρις Σεφέροβιτς της Μπενφίκα. Ονομα που προκύπτει από τον πορτογαλικό Τύπο, ο οποίος υποστηρίζει σήμερα πως ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει δώσει την έγκρισή του. Για να γίνει το deal, όμως, θα πρέπει και οι Τζαλορόσι να δώσουν 25 εκατ. ευρώ στους Λουζιτανούς.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ