Ρόμα: Ακόμη και με άμεση απόλυση κινδυνεύει ο Φονσέκα

Το 6-2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε έξαλλη τη διοίκηση της Ρόμα με τον Πάουλο Φονσέκα, για τον οποίο υπάρχει ακόμη και σενάριο άμεσης απόλυσης.

Οταν τελείωνε το πρώτο ημίχρονο στο Μάντσεστερ, κανείς δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη στο δεύτερο. Οι Τζαλορόσι ήξεραν ότι δεν είναι φαβορί για πρόκριση στον τελικό του Europa League, αλλά όχι κι έτσι… Η συντριβή με 6-2 έκανε το κλίμα πιο βαρύ από ποτέ και κυρίως «εξέθεσε» την ομάδα στην Ευρώπη. Ετσι το βλέπει, δηλαδή, η διοίκηση, με αποτέλεσμα όλα να είναι πιθανά.

Οπως αναφέρουν, επομένως, σημερινά ρεπορτάζ, ο προπονητής ενδέχεται να απολυθεί άμεσα. Ο Πορτογάλος, βέβαια, ούτως ή άλλως θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν. Είναι δεδομένη η απόφαση της Ρόμα να μη συνεχίσει και του χρόνου με τον Φονσέκα. Δεν αποκλείεται, όμως, η συνεργασία τους να λήξει νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Οι Ιταλοί γράφουν ότι ο Νταν Φρέντκιν είναι έξαλλος με τον Πορτογάλο. Αυτός είναι και ο λόγος που σήμερα αναμένεται να γίνει μια σύσκεψη στην Trigoria. Σύσκεψη ανάμεσα στους διοικούντες, με στόχο να δουν πώς θα δώσουν κίνητρο στην ομάδα για να κλείσει θετικά η σεζόν.

Με πέντε αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος πάντως και με ελπίδες για Ευρώπη να μην υπάρχουν, μάλλον δεν έχει νόημα το να αλλάξει τώρα ο προπονητής. Το γεγονός ότι υπάρχει τέτοιο σενάριο, όμως, δείχνει και τα νεύρα του Αμερικανού ιδιοκτήτη. Οπως και να έχει, το αν ισχύουν ή όχι αυτά τα ρεπορτάζ, θα φανεί άμεσα.

Το σίγουρο είναι ότι η θητεία του Φονσέκα στη Ρόμα λήξει άδοξα. Λήγει με άσχημο feeling δηλαδή, γεγονός που μπορεί και να αδικεί τη δουλειά του αυτή τη διετία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ