Ρεπορτάζ – έκπληξη για νέο προπονητή στη Μίλαν

Η Μίλαν ήταν μία από τις λίγες μεγάλες ομάδες της Ιταλίας που δεν είχε θέμα προπονητή, αλλά κάποιοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει.

Η Ρόμα ανακοίνωσε ήδη την αλλαγή. Το ίδιο αναμένεται να κάνει προσεχώς και η Νάπολι. Αλλαγή προπονητή θα έχουμε και στη Φιορεντίνα, όπως κατά πάσα πιθανότητα και στη Γιουβέντους. Ακόμη κι αν βγει στο Champions League… Οι μεγάλες ομάδες της Serie A, με λίγα λόγια, είναι σε διαδικασία αλλαγών και αυτό μπορεί να ισχύει και για τη Μίλαν.

Ο Στέφανο Πιόλι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στους Ροσονέρι, αλλά η έξοδος στο Champions League δεν είναι σίγουρη. Και αφού δεν είναι σίγουροι, τα τελευταία 24ωρα άρχισαν διάφοροι ψίθυροι… Σε ιταλικές ιστοσελίδες, δηλαδή, εμφανίστηκαν ξαφνικά ρεπορτάζ στήριξης στον Πιόλι. Ρεπορτάζ που ανέφεραν ότι η διοίκηση τον στηρίζει. Και όταν αυτό συμβαίνει από το πουθενά, μπορεί και να σημαίνει ότι κάτι παίζει.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη Gazzetta dello Sport, αυτό που παίζει είναι το ενδεχόμενο αλλαγής: Εξω ο Πιόλι αν δεν τερματίσει στην 4άδα, μέσα ο Μαουρίτσιο Σάρι. Ο οποίος μέχρι και πριν λίγα 24ωρα εμφανιζόταν να είναι σίγουρος για τη Ρόμα, μέχρι που έσκασε η βόμβα με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Μια βόμβα η οποία, εκτός των άλλων, έπληξε και την αξιοπιστία των τελευταίων ρεπορτάζ. Ολόκληρες αναλύσεις γίνονταν για τον Σάρι στη Ρόμα και τελικά ανακοινώθηκε άλλος.

Πέρα από τη Gazzetta dello Sport, για τη Μίλαν και τον πρώην προπονητή της Γιουβέντους γράφει και η ναπολιτάνικη Il Mattino. Μέσο που είχε καλές σχέσεις με τον Σάρι, όταν αυτός ήταν στον πάγκο της Νάπολι. Οπως και να έχει, το σενάριο αλλαγής προπονητή στους Ροσονέρι προκαλεί έκπληξη. Ειδικά όταν προκύπτει λίγες μέρες πριν το κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ