Ρενάτο Σάντσες βλέπει η Μίλαν για αντι-Κεσί – Τι ειπώθηκε με τον Μέντες

Η Μίλαν αντιλαμβάνεται ότι με τον Φρανκ Κεσί μόνο εύκολο δεν είναι να υπάρξει συμφωνία για νέο συμβόλαιο και γι’ αυτό εξετάζει την περίπτωση του Ρενάτο Σάντσες.

Ενα από τα ανοιχτά θέματα των Ροσονέρι, εδώ και πολύ καιρό, είναι αυτό του Ιβοριανού χαφ. Το πώς έχουν τα δεδομένα, λίγο-πολύ, είναι γνωστό σε όλους: Ο Κεσί ζητάει λεφτά που οι Ροσονέρι δεν θέλουν ή δεν μπορούν να δώσουν και όλα δείχνουν ότι θα φύγει ως ελεύθερος. Κάτι που συνέβη και με τους Τζίτζιο Ντοναρούμα και Χακάν Τσαλχάνογλου το περασμένο καλοκαίρι. Προφανώς και δεν είναι ό,τι καλύτερο για τους Μιλανέζους, αλλά έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση μοιάζει δύσκολο να τα βρουν οι δύο πλευρές. Ετσι, η Μίλαν είναι αναγκασμένη να ψάξει για αντικαταστάτη και αυτός μπορεί να είναι ο Ρενάτο Σάντσες.

Το όνομα του Πορτογάλου χαφ είχε ακουστεί και στο παρελθόν για τους Ροσονέρι αλλά τότε δεν έγινε τίποτα. Τώρα όμως, δηλαδή το προσεχές καλοκαίρι, μπορεί να γίνει. Αυτό υποστηρίζει σήμερα η Gazzetta dello Sport, η οποία τον υποδεικνύει σαν Νο1 στόχο για την αντικατάσταση του Κεσί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, μάλιστα, έχουν ήδη γίνει συζητήσεις με τον Ζόρζε Μέντες, ο οποίος είπε το εξής: Στόχος του είναι να οδηγήσει τον 24χρονο μέσο σε ένα τοπ κλαμπ το καλοκαίρι. Ηρθε, δηλαδή, η ώρα για να πάρει μεταγραφή, να φύγει από τη Λιλ.

Δεν θα ζητήσουν υπερβολικό ποσό

Με την οποία Λιλ, εν τω μεταξύ, οι Μιλανέζοι έχουν εξαιρετικές σχέσεις. Οπως εξαιρετικές σχέσεις έχει ο Ρενάτο Σάντσες και με έναν παίκτη της Μίλαν, τον Μάικ Μενιάν. Υπάρχουν, δηλαδή, οι προϋποθέσεις για να γίνει η μεταγραφή, η οποία δεν θα είναι… δωρεάν. Δεν θα χρειαστούν και τρελά λεφτά όμως, αφού το συμβόλαιό του με τους Γάλλους λήγει το 2023. Το καλοκαίρι, δηλαδή, θα απομένει ένας χρόνος για τη λήξη του. Αρα η Λιλ δεν θα μπορεί να ζητήσει από τη Μίλαν τρελά λεφτά για τον Ρενάτο Σάντσες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ