Ραγδαίες εξελίξεις στη Γιουβέντους: Ο τσακωμός Νέντβεντ – Παράτιτσι φέρνει αποχώρηση

Στη Γιουβέντους η κατάσταση δεν είναι ήρεμη, όπως δείχνει και ο τσακωμός των Πάβελ Νέντβεντ και Φάμπιο Παράτιτσι.

Η ήττα από την Ιντερ και η τραγική εμφάνιση έχουν κάνει βαρύ το κλίμα γύρω από τους μπιανκονέρι, αλλά η σχέση του αντιπροέδρου με τον αθλητικό διευθυντή δεν διαταράχθηκε λόγω του παιχνιδιού στο Meazza. Το πρόβλημα, όπως γράφει σήμερα η La Repubblica της οικογένειας Ανιέλι, είναι το θέμα του Λουίς Σουάρες.

Ο Παράτιτσι κατηγορείται από την εισαγγελία της Περούτζια ότι στην κατάθεσή του έδωσε λάθος πληροφορίες, μπλέκοντας τη Γιουβέντους σε μια υπόθεση που της κάνει κακό επικοινωνιακά, χωρίς η ίδια να έχει κερδίσει το παραμικρό αγωνιστικά, αφού ο παίκτης υπέγραψε αλλού.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας γράφει ότι ο Νέντβεντ, αντιπρόεδρος και φίλος του Αντρέα Ανιέλι από όταν ήταν παίκτης ακόμη, χρέωσε αποκλειστικά στον Παράτιτσι το όλο θέμα. Και κάπου εκεί, γίνεται αναφορά στο μέλλον, αφού η εφημερίδα γράφει ότι το συμβόλαιο του αθλητικού διευθυντή, το οποίο λήγει το προσεχές καλοκαίρι, δεν πρόκειται να ανανεωθεί με τα μέχρι σήμερα δεδομένα.

Γενικά, πάντως, ο Παράτιτσι φέρεται να έχει έρθει σε δύσκολη θέση εδώ και καιρό, έχοντας χάσει πόντους λόγω της επιμονής του στην απόλυση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και της επιλογής του Μαουρίτσιο Σάρι ως αντικαταστάτη του. Το καλοκαίρι, μάλιστα, υπήρχαν ρεπορτάζ που ήθελαν τον αθλητικό διευθυντή να φλερτάρει έντονα με την απόλυση στις ώρες ανάμεσα στην ανακοίνωση του τέλους του Σάρι και μέχρι αυτή της πρόσληψης του Αντρέα Πίρλο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ