«Ψεύτες οι Κινέζοι της Ιντερ, δεν σέβονται υποσχέσεις και συμφωνίες»

Η Ιντερ περιμένει να δει τι θα γίνει με τη Suning αλλά ο Εντερ, ο οποίος έπαιζε στην Κίνα, δεν είναι καθόλου καθησυχαστικός.

Την Κυριακή έγινε γνωστή η αναστολή της λειτουργίας της Jiangsu FC. Πρόκειται για την ομάδα της Suning στην Κίνα, η οποία μάλιστα κατέκτησε και το πρωτάθλημα. Επιτυχία που δεν την έσωσε όμως, αφού η επιχείρηση του Ζιανγκ Τζιντόνγκ έχει σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας.

Αυτό φυσικά, όπως έχει γίνει κατανοητό από τον Δεκέμβριο, είναι κάτι που ενδιαφέρει άμεσα και την Ιντερ. Οπως μπορεί να την ενδιαφέρουν και τα όσα είπε ο Εντερ. Ο πρώην επιθετικός των νερατζούρι αγωνιζόταν στη Jiangsu και έζησε από πρώτο χέρι την κατάρρευση των τελευταίων μηνών.

«Είναι όλοι ψεύτες. Η Suning δεν θα συνεχίσει να επενδύει στο ποδόσφαιρο. Δεν έδειξαν σεβασμό σε κανέναν, ούτε στους ποδοσφαιριστές, ούτε στους υπαλλήλους. Μας άφησαν χωρίς μισθούς και μας απαγόρευσαν με παίξουμε σε άλλες ομάδες. Αν η Suning πτωχεύσει, θα το καταλάβαινα», δήλωσε χαρακτηρστικά στην Oriental Sports Daily, δίνοντας το κλίμα που επικρατεί.

Κλίμα που δεν είναι καθόλου καλό για τους Κινέζους ιδιοκτήτες της Ιντερ, όπως έδειξε και η συνέχεια των δηλώσεων του Εντερ.

«Κάναμε κάτι σπουδαίο για τη Suning, αλλά δεν μας φέρθηκαν με τον σεβασμό που αξίζαμε. Ημασταν κλεισμένοι σε ξενοδοχείο για αρκετούς μήνες, κάναμε αυτό που έπρεπε, αλλά αυτοί δεν έδειξαν κανένα σεβασμό σε εμάς. Ο αθλητικός διευθυντής αποδείχθηκε ψεύτης, ποτέ δεν σεβάστηκε τις υποσχέσεις του. Είναι όλοι ψεύτες, δεν σέβονται συμφωνίες και υποσχέσεις».

Οπως και να έχει, στην Ιντερ δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο παρά να να περιμένουν τις εξελίξεις. Είτε αυτές θα αφορούν την πώληση του κλαμπ, είτε την είσοδο κάποιου επενδυτή ως συνέταιρου της Suning.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ