Πρόβλημα με Μενιάν στη Μίλαν – Βγαίνει από τη λίστα του Champions League;

Οι εθνικές ομάδες δημιουργούν πρόβλημα στη Μίλαν, αφού ο Μάικ Μενιάν τραυματίστηκε και μπορεί να βγει από την ευρωπαϊκή λίστα.

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις το έχει πει εδώ και χρόνια ότι δεν θέλει οι παίκτες της Νάπολι να πάνε στις εθνικές ομάδες. Και δεν είναι ο μόνος παράγοντας που σκέφτεται κάτι τέτοιο. Δυστυχώς για αυτούς, όμως, δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Ετσι, οι παίκτες πηγαίνουν κανονικά στις εθνικές ομάδες των χωρών τους και οι σύλλογοι περιμένουν. Και όσο περιμένουν, τους έρχονται, αρκετές φορές, άσχημα νέα. Οπως, δηλαδή, συνέβη τώρα με τη Μίλαν και τον Μενιάν. Τον Γάλλο τερματοφύλακα που είναι ένας από αυτούς που κάνουν τη διαφορά. Για τις επόμενες εβδομάδες, όμως, δεν θα μπορέσει να την κάνει…

Ο Μενιάν τραυματίστηκε με την εθνική ομάδα της χώρας του και μπορεί να μείνει εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες. Γεγονός που προκαλεί διάφορες σκέψεις στους Ροσονέρι και μία από αυτές είναι να βγει από τη λίστα του Champions League. Και αυτό μπορεί να γίνει για τον εξής λόγο: Η Μίλαν δήλωσε μόνο δύο τερματοφύλακες στην ευρωπαϊκή λίστα της. Σε τέτοιες περιπτώσεις λοιπόν, αν υπάρχει τραυματισμός του ενός τερματοφύλακα, η UEFA δίνει την εξής δυνατότητα: Βγαίνει από τη λίστα του Champions League ο τραυματίας για να δηλωθεί άλλος και ξαναμπαίνει όταν επιστρέψει στη δράση.

Είναι πιθανό, επομένως, οι Μιλανέζοι να κάνουν κάτι τέτοιο. Να βγάλουν τον Γάλλο πορτιέρε, να δηλώσουν τον Ταταρουσάνου και μετά να ξαναδηλώσουν τον Μενιάν. Ο οποίος κινδυνεύει, πλέον, να απουσιάσει όχι μόνο από το ματς με την Τσέλσι αλλά και από αυτό με τη Γιουβέντους. Αυτό, όμως, θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες, όταν θα επανεξεταστεί.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ