Πώληση – έκπληξη από Ιντερ: Προς Λεβερκούζεν ο Γκόσενς

Σε μια πώληση που προκαλεί έκπληξη προχωράει, όπως όλα δείχνουν, η Ιντερ, η οποία δίνει στη Λεβερκούζεν τον Ρόμπιν Γκόσενς.

Ηταν 26 Ιανουαρίου όταν οι Νερατζούρι αποκτούσαν τον Γερμανό μπακ-χαφ από την Αταλάντα. Και ήταν μια μεταγραφή που είχε αποθεωθεί για διάφορους λόγους. Οπως, για παράδειγμα, η αξία του παίκτη, όσα είχε δείξει στο Μπέργκαμο. Ή όπως το γεγονός ότι υπήρχε έτοιμη λύση για τη μετά-Πέρισιτς εποχή, αν ερχόταν αυτή. Και ήρθε. Ο Γκόσενς, όμως, δεν φαίνεται πουθενά και σύντομα, όπως όλα δείχνουν, δεν θα βρίσκεται στην Ιντερ.

Θα βρίσκεται στη Γερμανία και συγκεκριμένα στη Λεβερκούζεν, η οποία προσφέρει τα εξής: Δανεισμό του παίκτη με υποχρεωτική αγορά του σε ένα χρόνο για 29 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, η Μπάγερ φέρεται να τα έχει ήδη βρει με τον παίκτη. Είναι μια πρόταση που οι Μιλανέζοι, όπως φαίνεται, θα αποδεχθούν, υπολογίζοντας το οικονομικό κομμάτι. Η Ιντερ είχε αγοράσει τον Γκόσενς για 25 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του δανεισμού. Κερδισμένη θα βγει επομένως και μάλιστα με τον παίκτη να μην έχει πιάσει μέχρι στιγμής.

Από εκεί και πέρα, το γεγονός ότι το θέμα δείχνει να προχωράει, προφανώς σημαίνει ότι δεν βάζει εμπόδια ο Σιμόνε Ιντσάγκι. Στον οποίο η διοίκηση θα προσπαθήσει να χαρίσει αντικαταστάτη. Ηδη, μάλιστα, στο Sky Italia ανέφεραν και δύο ονόματα από Γερμανία: Μπόρνα Σόσα από Στουτγκάρδη και Μίτσελ Μπάκερ από Λεβερκούζεν. Ο πρώτος αρέσει στους Νερατζούρι, τον δεύτερο τον προτείνει η Μπάγερ αν πάρει τον Γκόσενς.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ