Πιο κοντά στον Λοκατέλι η Γιουβέντους – Τι προσφέρει στη Σασουόλο

Γιουβέντους και Σασουόλο τα είπαν για τον Μανουέλ Λοκατέλι και όλα δείχνουν ότι ο Ιταλός χαφ θα μετακομίσει στο Τορίνο.

Το φλερτ ανάμεσα στις δύο πλευρές άρχισε από το περσινό καλοκαίρι. Τότε, όμως, δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις για να προχωρήσουν οι συζητήσεις. Τώρα όμως, ένα χρόνο μετά, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Λοκατέλι, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, έχει ήδη συμφωνήσει με τη Γιουβέντους και έχει ενημερώσει τη Σασουόλο. Η οποία, από την πλευρά της, έχει φροντίσει να ενημερώσει για τις απαιτήσεις της: 40 εκατ. ευρώ.

Το συγκεκριμένο ποσό οι Μπιανκονέρι είναι διατεθειμένοι να το δώσουν, αλλά με μια παραλλαγή: 30 εκατ. ευρώ συν τον Ράντου Ντραγκουσίν. Τον νεαρό Ρουμάνο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος αρέσει στους Νεροβέρντι. Και το γεγονός ότι συμφωνούν να συμπεριληφθεί στο deal, είναι οιωνός για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο τεχνικός διευθυντής της Σασουόλο άλλωστε, Τζοβάνι Καρνεβάλι, το είπε πριν λίγες μέρες: «Η επιθυμία του Μανουέλ θα παίξει ρόλο στο τι θα γίνει».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Sky Italia, όπως και άλλα Μέσα, σε νεότερο ρεπορτάζ, οι δύο ομάδες θα τα ξαναπούν την επόμενη εβδομάδα. Τότε που αναμένεται, λένε, να συζητηθούν αναλυτικά τα πάντα. Και κατά πάσα πιθανότητα να συμφωνήσουν. Ο Λοκατέλι, άλλωστε, αρέσει πολύ στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, άρα η Γιουβέντους «πρέπει» να τον αποκτήσει.

Το μυαλό στο Euro

Οπως πρέπει να παραμείνει ο ίδιος συγκεντρωμένος στην εθνική Ιταλίας αυτή τη στιγμή, αφού αρχίζουν τα νοκ-άουτ του Euro. Διοργάνωση στην οποία ο νεαρός χαφ, όπως και όλη η Σκουάντρα Ατζούρα, έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις ως τώρα. Και πρέπει να συνεχίσει έτσι, τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι συνολικά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ