Πέρασε η πρόταση της Ιντερ στη Λίγκα: Περικοπές μισθών θα ζητήσουν οι ομάδες

Η Ιντερ έκανε πρόταση και πήρε τη Λίγκα με το μέρος της, για να επιβεβαιωθεί έτσι το πρόβλημα που υπάρχει συνολικά, σε ό,τι αφορά την καταβολή μισθών.

Οι Νερατζούρι πιέζονται οικονομικά, δεν το κρύβουν ούτε οι ίδιοι πλέον. Δεν είναι και οι μόνοι, άλλωστε. Για να νιώσουν λίγο πιο άνετα επομένως, ζήτησαν από παίκτες και προπονητικό τιμ, ως γνωστόν, να χαρίσουν δύο μισθούς. Η απάντηση ήταν αρνητική. Και ο Μπέπε Μαρότα σκέφτηκε έναν πιο πειστικό τρόπο για να περάσει η επιθυμία του κλαμπ. Να γίνει εντολή της Λίγκας.

Στη συνεδρίαση που έγινε, ο γενικός δευθυντής της Ιντερ πρότεινε να επιβληθεί κόψιμο δύο μισθών σε όλες τις ομάδες. Την πρόταση, όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, στήριξαν αρχικά οι Μπενεβέντο, Κάλιαρι, Τζένοα, Σαμπντόρια, Κροτόνε. Χρειάζονταν κι άλλοι όμως και τελικά μετά από πολλές συζητήσεις έγινε αποδεκτό από όλους.

Και αφού έγινε αποδεκτό απ’ όλους, θα αρχίσουν συζητήσεις με την Ενωση Ποδοσφαιριστών. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι η απάντηση θα είναι αρνητική, αλλά από τη στιγμή που συμφωνούν όλες οι ομάδες… Οι οποίες συμφωνούν και σε κάτι άλλο: Στο να καθυστερήσουν την καταβολή τεσσάρων μισθών.

Ο Γκραβίνα και οι κανονισμοί

Το πρόβλημα ρευστού, άλλωστε, είναι πολύ μεγάλο. Παντού. Αλλού περισσότερο, αλλού λιγότερο. Ολοι, όμως, έχουν θέμα και γι’ αυτό συμφώνησαν να ζητήσουν από την ομοσπονδία να έχουν προθεσμία ως τις 31 Δεκεμβρίου για να εξοφλήσουν τους φετινούς μισθούς. Αίτημα που θα διαβιβαστεί μεθαύριο Δευτέρα και αναμένεται η απάντηση του Γκαμπριέλε Γκραβίνα.

Με βάση όσα είπε πριν λίγα 24ωρα αυτός, το αίτημα της Λίγκας δεν θα πρέπει να γίνει δεκτό. Ο Γκραβίνα είπε ότι υπάρχουν κανονισμοί, ότι πρέπει να τηρηθούν και ότι δεν γίνεται να αλλάξουν τώρα. Υπομονή λίγα 24ωρα, λοιπόν, για να δούμε αν τα εννοούσε ή αν θα ικανοποιήσει το αίτημα των ομάδων της Serie A.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ