Πέφτουν κεφάλια στη Ρόμα μετά την ανταρσία των παικτών

Τα όσα έγιναν την Πέμπτη στην Trigoria και προκάλεσαν την καθυστέρηση στην έναρξη της προπόνησης της Ρόμα, θα φέρουν και συνέπειες.

Οπως έγραψε το italians.gr την Πέμπτη, ο Πάουλο Φονσέκα και οι παίκτες είχαν μια συζήτηση που τελικά ήταν τόσο έντονη, ώστε ο προπονητής να αποφασίσει τη μετάθεση της ώρας έναρξης της προπόνησης.

Με το θέμα ασχολείται σήμερα και το σύνολο του ιταλικού Τύπου, αναφέροντας ότι υπήρξε κάτι σαν… ανταρσία από την πλευρά των παικτών, οι οποίοι αρνήθηκαν να προπονηθούν επειδή η διοίκηση χρέωσε το λάθος με τις έξι αλλαγές κόντρα στη Σπέτσια, στο κύπελλο, στον team manager Τζανλούκα Γκομπάρ, ο οποίος απομακρύνθηκε από τη θέση του.

Δεν κλείνει εδώ η υπόθεση όμως… Τα ιταλικά ρεπορτάζ τονίζουν ότι ο ιδιοκτήτης της Ρόμα, Νταν Φρέντκιν, για πρώτη φορά είναι τόσο εκνευρισμένος με την ομάδα και ειδικά με τους ποδοσφαιριστές, για δύο λόγους.

Α) Αδυνατεί να δεχθεί ότι οι παίκτες είναι ανοιχτά απέναντι σε μια απόφαση της διοίκησης για έναν άνθρωπο που, καλώς ή κακώς, έκανε λάθος.

Β) Θεωρεί αδιανόητο το να αρνούνται οι παίκτες να προπονηθούν και ουσιαστικά με τη συμπεριφορά τους να καθορίζουν αυτοί το πότε θα ξεκινήσει η προπόνηση, τη στιγμή που προέρχονται από ήττα με 3-0 από τη Λάτσιο και από αποκλεισμό-σοκ στο κύπελλο με 2-4 από τη Σπέτσια.

Το γεγονός ότι αυτά, τόσο η γκάφα με τις έξι αλλαγές όσο και η καθυστέρηση στην έναρξη της προπόνησης λόγω της συμπεριφοράς των παικτών, γίνονται σε μια περίοδο που η Ρόμα ψάχνει νέους χορηγούς, κάνει πιο δύσκολο το έργο της διοίκησης αφού το κλαμπ δεν δίνει και την καλύτερη εικόνα σε όσους πιθανώς ενδιαφέρονται να επενδύσουν.

Ετσι, καταλήγουν οι Ιταλοί, στο τέλος της σεζόν δεν θα πρέπει να εκπλαγεί κανείς αν δει να παραχωρούνται παίκτες… υπεράνω υποψίας. Τα όσα έγιναν στην Trigoria την Πέμπτη ήταν πολύ σοβαρά, χρεώθηκαν σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και ο Αμερικανός ιδιοκτήτης, Νταν Φρέντκιν, δεν θα τα ξεχάσει…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ