Παρέμβαση Ντιμπάλα: Τι είπε στον Μπελότι για τη Ρόμα

Ο Αντρέα Μπελότι είναι μεταγραφικός στόχος της Ρόμα και ο Πάουλο Ντιμπάλα βγήκε μπροστά και επικοινώνησε μαζί του.

Τα τελευταία ρεπορτάζ για το θέμα του Ιταλού φορ, πριν λίγα 24ωρα, έλεγαν το εξής: Εδωσε προθεσμία στους Τζαλορόσι ως την Κυριακή, γιατί από Δευτέρα θα εξετάσει και τις άλλες προτάσεις που έχει. Προτάσεις από ομάδες εκτός Ιταλίας. Ρεπορτάζ τα οποία δεν ήταν καλά για τους Ρωμαίους, οι οποίοι… τρέχουν για να πουλήσουν κάποιον επιθετικό, ώστε να κάνουν χώρο για τον πρώην παίκτη της Τορίνο. Και όσο προσπαθούν να βρουν τη λύση, με τον Φέλιξ να είναι αυτός που θα φύγει για Κρεμονέζε όπως φαίνεται, ένας παίκτης τους αποφάσισε να πάρει πρωτοβουλία.

Συγκεκριμένα, ο Ντιμπάλα τηλεφώνησε στον Μπελότι για να του μιλήσει για τη Ρόμα. Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα αναφέρουν οι Ιταλοί, ο Αργεντίνος είπε τα εξής στον «Γκάλο»: Οτι στους Τζαλορόσι το κλίμα είναι τέλειο, ότι η ομάδα τον χρειάζεται και ότι θα πρέπει να κάνει λίγη υπομονή ακόμη, αν χρειαστεί. Ο Ντιμπάλα, λένε τα ρεπορτάζ, περιέγραψε στον Μπελότι μια τέλεια κατάσταση. Τόσο σε ό,τι αφορά το κλίμα, όσο και σε ό,τι αφορά τις συνθήκες δουλειάς και γενικά το πρότζεκτ του κλαμπ. Και φρόντισε να του κάνει σαφές ότι όλοι τον θέλουν στην ομάδα και πως η απόκτησή του θα βοηθήσει ώστε να ανέβει κι άλλο ο πήχης.

Ηταν ένα τηλεφώνημα που ο διεθνής Ιταλός φορ εκτίμησε πολύ, όπως εκτιμά πολύ και τον Αργεντίνο. Με τον οποίο, παρεμπιπτόντως, συνυπήρχαν στην ίδια πόλη (Τορίνο) για επτά χρόνια και όλα δείχνουν ότι θα είναι μαζί και στη Ρώμη. Απλά θα πρέπει να κάνουν υπομονή λίγα 24ωρα ακόμη…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ