Παραδοχή – σοκ του Ινσίνιε στους συμπαίκτες του στη Νάπολι

Τα σενάρια για το μέλλον του Λορέντσο Ινσίνιε είναι περισσότερα από ποτέ και η ατάκα του ίδιου πάγωσε τους συμπαίκτες του στη Νάπολι.

Εδώ και μήνες, όπως είχε προαναγγείλει από… Μάρτιο το italians.gr, φαινόταν ότι θα υπήρχε θέμα. Οι Παρτενοπέι, άλλωστε, διέρρεαν στον Τύπο ότι θα προτείνουν μείωση, ενώ ο ίδιος θέλει αύξηση. Και μπορεί αρχικά να ήταν ελάχιστοι αυτοί που πίστεψαν ότι θα υπάρξει πρόβλημα, αλλά υπάρχει. Και τώρα το αντιλαμβάνονται περισσότεροι. Νάπολι και Ινσίνιε δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσουν μαζί και αυτό, πλέον, το λέει και ο ίδιος.

Βασικά, σύμφωνα με σημερινά ιταλικά ρεπορτάζ, το είπε ήδη. Στους συμπαίκτες του. Αυτούς που τον ρώτησαν αν όντως υπάρχει θέμα, αν όσα ακούγονται και γράφονται αληθεύουν. «Ναι, υπάρχει πιθανότητα να φύγω από τη Νάπολι», ήταν η ατάκα του Ινσίνιε που τους σόκαρε. Αυτό γράφουν οι Ιταλοί σήμερα, προσθέτοντας ότι μέχρι και τις 31 Αυγούστου μπορεί να συμβούν τα πάντα.

Μπορεί, δηλαδή, ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να αλλάξει στάση και να δώσει στον αρχηγό ό,τι θέλει. Μπορεί ο αρχηγός να αλλάξει στάση και να υπογράψει με λιγότερα, όπως θέλει ο πρόεδρος. Μπορεί να μείνει αλλά χωρίς ανανέωση συμβολαίου, έχοντας τη δυνατότητα να υπογράψει όπου θέλει από Ιανουάριο. Και μπορεί και να πουληθεί εντός του Αυγούστου, ενδεχομένως και στην Ιντερ ακόμη!

Προβληματισμένος ο Σπαλέτι

Αυτό, το τελευταίο ενδεχόμενο δηλαδή, είναι το χειρότερο για τους οπαδούς των Παρτενοπέι. Το να δουν, δηλαδή, τη διοίκηση να πουλάει τον αρχηγό σε άλλη ιταλική ομάδα. Οπως και να έχει, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, πάντως, προβληματίζεται από την όλη κατάσταση. Καταλαβαίνει ότι είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό θέμα, το οποίο μπορεί να αλλάξει εντελώς το κλίμα στα αποδυτήρια.

Λογικό είναι, επομένως, να περιμένει από τον Ντε Λαουρέντις να κάνει το καλύτερο δυνατό. Να κάνει αυτό που πρέπει. Μόνο που κανείς, ως τώρα, δεν έχει καταλάβει ποιο είναι αυτό το «πρέπει», σύμφωνα με τη λογική του προέδρου…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ