Πάουλο Ντιμπάλα: Η αποκαθήλωση μιας σημαίας και πόσο πιθανό είναι να πάει στην Ιντερ

Γιουβέντους και Πάουλο Ντιμπάλα θα συναντηθούν τον Φεβρουάριο για το θέμα του συμβολαίου και φαίνεται πιο πιθανό από ποτέ να ανοίξει ο δρόμος για την Ιντερ.

Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Αργεντίνου επιθετικού είναι ανοιχτό από τον Αύγουστο του 2020. Πολύς καιρός… Και αυτό, αν μη τι άλλο, κάτι δείχνει. Αν, δηλαδή, η ανανέωση ήταν το μόνο που σκέφτονταν και οι δύο πλευρές, θα είχε κλείσει η υπόθεση. Δεν θα υπήρχαν συζητήσεις επί συζητήσεων και σενάρια επί σεναρίων για 1,5 χρόνο. Δεν θα υπήρχαν, επίσης, δεύτερες σκέψεις μετά τη συμφωνία που είχε επιτευχθεί πριν λίγους μήνες. Τέλη Οκτωβρίου, για την ακρίβεια. Τότε, έλεγαν τα ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές τα είχαν βρει για το νέο συμβόλαιο: 5ετές με 8+2 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Αύξηση σε σχέση με τα 7,5 εκατ. ευρώ που παίρνει τώρα ο Αργεντίνος. Αύξηση που δεν πρόκειται να του δοθεί όμως…

Η απόκτηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς σημαίνει το ξεκίνημα μιας νέας εποχής για τη Γιουβέντους. Αρχίζει ένα νέο πρότζεκτ, με τον Σέρβο να είναι στο επίκεντρό του. Εκεί όπου ήθελε και θέλει να είναι το Νο10, αλλά έχουμε αλλαγή δεδομένων πλέον. Μια αλλαγή δεδομένων που προαναγγέλει η Gazzetta dello Sport. Το Μέσο, δηλαδή, που προανήγγειλε και τη μεταγραφή του Βλάχοβιτς στους Μπιανκονέρι εντός του Ιανουαρίου.

Η πρόταση για μείωση και ο Μαρότα που περιμένει…

Η ιταλική εφημερίδα, λοιπόν, γράφει τα εξής σήμερα…

Πρώτον, για τη Γιουβέντους ο Ντιμπάλα δεν είναι πλέον απαραίτητος 100%. Σίγουρα όχι για 8+2 εκατ. ευρώ ετησίως. Ποσό που θεωρείται υπερβολικό και ριψοκίνδυνο να δοθεί εξαιτίας των μυικών προβλημάτων του. Δεν είναι κρυφό ότι ο Αργεντίνος βγάζει συχνά προβλήματα τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Το italians.gr, μάλιστα, είχε γράψει σχετικά. Και είχε εκτιμήσει ότι θα είναι ρίσκο για τους Τορινέζους να τον ανανεώσουν με τόσα λεφτά. Οπως φαίνεται, έτσι σκέφτονται και στη Γιούβε τελικά.

Δεύτερον, η πρόταση που θα του γίνει τον Φεβρουάριο θα είναι διαφορετική. Θα του προταθεί, δηλαδή, ανανέωση με… μείωση αποδοχών. Από τα 7,5 εκατ. ευρώ να πέσει στα 7. Κατά πάσα πιθανότητα, συμπληρώνει η εφημερίδα, θα μειωθούν και τα… χρόνια. Η πρόταση δεν θα είναι για 5ετές συμβόλαιο αλλά για 3ετές.

Ολα αυτά, σημειώνει η εφημερίδα, προφανώς δεν αρέσουν στην πλευρά του παίκτη. Ο Αργεντίνος ήθελε αύξηση και θέλει να παραμείνει στο επίκεντρο του πρότζεκτ. Τώρα, όμως, αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι έτσι. Και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχουμε δυνατές εξελίξεις. Μπορεί, δηλαδή, να αυξηθούν οι πιθανότητες μεταγραφής του Ντιμπάλα στην… Ιντερ! Να πάει, δηλαδή, ως ελεύθερος στους Νερατζούρι, οι οποίοι είναι η μία από τις τρεις ομάδες που ενδιαφέρονται. Οι άλλες δύο είναι οι Τότεναμ και Μπαρτσελόνα.

Και σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport, αυτό που θέλει ο Αργεντίνος, είναι να βρίσκεται στο επίκεντρο του πρότζεκτ. Οποια ομάδα του… τάξει κάτι τέτοιο, θα είναι και πολύ κοντά στην απόκτησή του. Ή στην ανανέωσή του, αν αλλάξει ξανά άποψη η Γιούβε… Ενδεχόμενο που δεν μοιάζει και τόσο πιθανό, όμως, σήμερα. Αντιθέτως, μοιάζει όλο και πιο πιθανό να ανοίξει ο δρόμος στην Ιντερ για να πλησιάσει στον Ντιμπάλα!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ