Πανό οπαδών της Γιουβέντους για Ιντερ: «Τους λέγατε κλέφτες ντοπαρισμένους αλλά…»

Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι της Γιουβέντους με την Ιντερ, οπαδοί των Μπιανκονέρι κρέμασαν πανό σχολιάζοντας τους Νερατζούρι.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τρίτη φορά, υπολογίζοντας και το ματς κυπέλλου, ο Αντόνιο Κόντε επιστρέφει στο Τορίνο. Και ούτε τώρα θα τύχει δύσκολης υποδοχής, αφού το γήπεδο θα είναι και πάλι άδειο. Παρ’ όλα αυτά, οι οπαδοί της Γιουβέντους, ώρες πριν το ματς με την Ιντερ, αναφέρθηκαν στον πρώην προπονητή τους. Μέσω ενός πανό. Στο οποίο, όμως, το μήνυμα δεν είναι κατά του Ιταλού προπονητή αλλά κατά της νυν ομάδας του.

Συγκεκριμένα, στο παρακάτω πανό που κρέμασαν έξω από το Allianz Stadium, οι οπαδοί των Μπιανκονέρι γράφουν το εξής: «Τραπ, Κόντε, Μαρότα, Ιμπρα, Βιεϊρά. Τους αποκαλούσατε κλέφτες ντοπαρισμένους αλλά για να νικήσετε τους αγοράσατε». Πανό, στο πνεύμα όσων γράφουν στα social media εδώ και καιρό οι φίλοι των Τορινέζων. Οτι για να νικήσουν οι Νερατζούρι, δηλαδή, χρειάζονται Γιουβεντίνους.

Οπως και να έχει, το θέμα τώρα είναι τι θα γίνει στο γήπεδο. Αν οι Μπιανκονέρι θέλουν να έχουν και την τελευταία αγωνιστική για έξοδο στο Champions League, πρέπει να νικήσουν. Οι Μιλανέζοι, από την άλλη πλευρά, μόνο αδιάφοροι δεν είναι. Βαθμολογικά, βέβαια, δεν κυνηγάνε τίποτα, έχουν πάρει το πρωτάθλημα, οπότε όλα καλά. Ο Κόντε, όμως, επιμένει ότι η ομάδα πρέπει να έχει νοοτροπία νικητή πάντα. Και για να συμβεί αυτό, πρέπει να μάθει να νικάει ακόμη κι όταν δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο.

Ευκαιρία να της κάνει ζημιά

Πέραν αυτού, όμως, η Ιντερ ακόμη ένα λόγο να θέλει να νικήσει τη Γιουβέντους. Και δεν αναφερόμαστε στο γόητρο. Αναφερόμαστε στην ευκαρία που έχει για να την αφήσει εκτός Champions League. Να της προκαλέσει, δηλαδή, σημαντική οικονομική ζημιά. Να της κάνει πολύ δύσκολο το καλοκαίρι και την προετοιμασία για την επόμενη σεζόν. Αν σε αυτά προσθέσουμε και το επεισόδιο με τον Αντρέα Ανιέλι στο κύπελλο τον Φεβρουάριο, καταλαβαίνουμε ότι ο Κόντε έχει κίνητρο. Μεγάλο.

%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%85%CE%B2%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82 %CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%BF 1

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ