«Πάλι οι παίκτες φταίνε στον Μουρίνιο;» – Κριτική στον Πορτογάλο από τους οπαδούς της Ρόμα

Μετά την ήττα από τη Μίλαν, ήρθε και αυτή η απίθανη κόντρα στη Γιουβέντους για να κάνει βαρύ το κλίμα για τον Ζοσέ Μουρίνιο στις τάξεις των οπαδών της Ρόμα.

Το 2022 άρχισε με δύο ντέρμπι για τους Τζαλορόσι. Ντέρμπι που περίμεναν όλοι πώς και πώς και ειδικά ο προπονητής. «Ειδικά με τη Γιούβε, στο πρώτο εντός έδρας για τη νέα χρονιά, θα διασκεδάσουμε», είχε πει ο Πορτογάλος όταν άλλαζε ο χρόνος. Και όντως, ήταν ματς για να διασκεδάζεις, αλλά όχι αν είσαι από την πλευρά των Ρωμαίων. Ηττα με τους Ροσονέρι, ήττα και με τους Μπιανκονέρι, οπότε το κλίμα βάρυνε. Κάτι που αποδεικνύεται και από τα σχόλια των οπαδών της Ρόμα για τον Μουρίνιο. Σχόλια, όπως αναφέρει η Corriere dello Sport που έχει συγκεντρώσει ορισμένα, που δείχνουν ότι ακόμη δεν τους έχει πείσει όλους.

«Εννιά ήττες σε 21 αγώνες. Οποιοσδήποτε άλλος προπονητής θα είχε απολυθεί». «Επρεπε να πάρουμε τον Ιταλιάνο, αλλά ήθελαν όνομα για να ζεστάνουν τον κόσμο. Ορίστε τα αποτελέσματα». «Λίγοι οι παίκτες, αλλά δεν νομίζω πως ο Μουρίνιο κάνει τη διαφορά και ειδικά την ώρα του αγώνα. Ακόμη και στο παιχνίδι με τη Γιούβε δεν βοήθησε καθόλου από τον πάγκο». «Απόλυτο σκοτάδι, καμία ελπίδα. Και ο Μου μοιάζει πάρα πολύ, δυστυχώς, με την ιστορία του Ερέρα στη Ρόμα στα 70’s». Αυτά είναι ορισμένα από τα σχόλια που αναφέρει η Corriere dello Sport. Προφανώς υπάρχουν και άλλα, πολλά περισσότερα, που δείχνουν ότι οι οπαδοί της Ρόμα απογοητεύονται από τον Μουρίνιο.

Στήριξη, αλλά περιμένουν αποτελέσματα

Οχι όλοι όμως… Υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό που εξακολουθεί να τον στηρίζει και ασπάζεται αυτό που λέει συνεχώς. Οτι θα χρειαστεί, δηλαδή, χρόνος. Το είπε και μετά τον αγώνα με τη Γιουβέντους, άλλωστε, ο Πορτογάλος. «Θέλω να μείνω στη Ρόμα τρία χρόνια», ήταν τα λόγια του Μουρίνιο, ο οποίος εξαρχής είπε ότι θα χρειαστεί χρόνος. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα δικαιολογούνται συνεχώς τα άσχημα αποτελέσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ