Παίρνει Ντάμφρις η Ιντερ – Στο Μιλάνο σήμερα ή αύριο ο Ολλανδός

Το θέμα του δεξιού μπακ της Ιντερ κλείνει με την απόκτηση του βασικού στόχου, δηλαδή του Ντένζελ Ντάμφρις από την Αιντχόφεν.

Οι Νερατζούρι, με βάση τον προγραμματισμό τους, θέλουν να κάνουν τρεις μεταγραφές: Δύο επιθετικούς και έναν δεξιό μπακ-χαφ. Ο ένας επιθετικός θα είναι ο Εντιν Τζέκο, ο άλλος αναζητείται και ο δεξιός μπακ-χαφ θα είναι Ολλανδός. Συγκεκριμένα, θα είναι ο Ντάμφρις, ο οποίος εξαρχής ήταν ο βασικός στόχος της Ιντερ. Μεταγραφή που αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα.

Οι Μιλανέζοι έκαναν το βράδυ της Τετάρτης την πρώτη επίσημη πρόταση στην Αϊντχόφεν, ύψους 12 εκατ. ευρώ. Οι Ολλανδοί, από την πλευρά τους, ήθελαν ένα ποσό κοντά στα 14 εκατ. ευρώ. Η διαφορά ήταν πολύ μικρή επομένως και εξαλείφθηκε σήμερα το πρωί. Οπως μεταδίδουν αυτή την ώρα τα ιταλικά ΜΜΕ, ανάμεσα σε Ιντερ και PSV υπάρχει πλέον συμφωνία για τον Ντάμφρις.

Μια συμφωνία κοντά στα 13 εκατ. ευρώ, με τον παίκτη να αναμένεται σήμερα ή αύριο στο Μιλάνο. Ετσι, με την απόκτηση του 25χρονου που έκανε καλό Euro, κλείνει το μέτωπο «αντι-Χακίμι». Και κλείνει με τους Νερατζούρι να αποκτούν τον βασικό στόχο τους, παρά το ενδιαφέρον που υπήρχε και για τον Ναχιτάν Νάντες. Ο παίκτης της Κάλιαρι ήταν η Νο1 εναλλακτική επιλογή, αλλά… δεν θα χρειαστεί τελικά.

Ετσι, με Τζέκο και Ντάμφρις, ο οποίος είχε στείλει το μήνυμα του στις 29 Ιουλίου, η Ιντερ κάνει το 2/3. Και απομένει ακόμη ένας επιθετικός για να ολοκληρώσει τις μεταγραφές της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ