Παίρνει φωτιά η Serie A – 12 ματσάρες σε 35 μέρες που μπορούν να αλλάξουν πολλά

Από αυτό το σαββατοκύριακο μέχρι και τις 7 Νοεμβρίου η Serie A έχει τη μία ματσάρα μετά την άλλη και το ενδιαφέρον μεγαλώνει, αφού ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές.

«Εμείς έχουμε πει ένα πράγμα στα αποδυτήρια: Θα κοιτάξουμε τη βαθμολογία όταν έρθει η διακοπή του Νοεμβρίου και θα δούμε πώς θα είναι τότε η κατάσταση». Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και τα είπε μετά τη νίκη επί της Σπέτσια. Την πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα για τη Γιουβέντους, η οποία βρίσκεται στο -10 μετά τις πρώτες έξι αγωνιστικές. Λογικό μοιάζει, επομένως, να μη θέλει να κοιτάξει τη βαθμολογία τώρα… Και λογικό ακούγεται και το να θέλει να την κοιτάξει στις 7 Νοεμβρίου, όταν θα υπάρξει διακοπή λόγω εθνικών ομάδων. Μέχρι τότε, άλλωστε, μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά και δεν αναφερόμαστε μόνο στους Μπιανκονέρι αλλά και στους υπόλοιπους.

Μια ματιά στο πρόγραμμα αρκεί για να διαπιστώσει κανείς το εξής: Από αυτό το σαββατοκύριακο, από την 7η αγωνιστική δηλαδή, μέχρι τις 7 Νοεμβρίου, τη 12η αγωνιστική δηλαδή, υπάρχουν 12 ματσάρες! Πρόκειται για 12 παιχνίδια ανάμεσα σε Νάπολι, Μίλαν, Ιντερ, Ρόμα, Αταλάντα, Λάτσιο, Φιορεντίνα, Γιουβέντους. Με την αρχή να γίνεται, όπως προαναφέραμε, άμεσα: Τορίνο – Γιούβε το Σάββατο, Φιορεντίνα – Νάπολι και Αταλάντα – Μίλαν την Κυριακή.

Ευκαιρίες για Μίλαν και Γιούβε

Από Δευτέρα έχουμε διακοπή λόγω εθνικών ομάδων και δύο εβδομάδες μετά επιστρέφει η δράση και τα μεγάλα παιχνίδια. Αυτά που σίγουρα θα προκαλέσουν αλλαγές στη βαθμολογία αλλά κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποιες θα είναι αυτές. Μια ματιά στο πρόγραμμα, για παράδειγμα, δείχνει ότι μέχρι και τη 12η αγωνιστική, όταν παίζει με την Ιντερ, η Μίλαν είναι καλά. Εχει θεωρητικά μικρότερα παιχνίδια δηλαδή, επομένως μπορεί να εκμεταλλευτεί τους χαμένους βαθμούς που θα υπάρξουν στις κόντρες των άλλων. Ή η Γιούβε που θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος, θα έχει τη δυνατότητα να το κάνει αν νικήσει αυτούς που είναι μπροστά της. Θα παίξει, άλλωστε, με Ρόμα και Ιντερ σε αυτό το διάστημα.

Οπως και να έχει, μέχρι και τις 7 Νοεμβρίου η Serie A θα πάρει φωτιά. Και μετά, στην επιστροφή από τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, θα… τσουρουφλιστεί. Γιατί; Επειδή στην 13η αγωνιστική, τέλη Νοεμβρίου, έχουμε Ιντερ – Νάπολι, Λάτσιο – Γιουβέντους, Φιορεντίνα – Μίλαν!

Το μεγάλα παιχνίδια των επόμενων 35 ημερών

7η αγωνιστική

Τορίνο – Γιουβέντους
Φιορεντίνα – Νάπολι
Αταλάντα – Μίλαν

8η αγωνιστική

Λάτσιο – Ιντερ
Γιουβέντους – Ρόμα

9η αγωνιστική

Ρόμα – Νάπολι
Ιντερ – Γιουβέντους

10η αγωνιστική

Λάτσιο – Φιορεντίνα

11η αγωνιστική

Αταλάντα – Λάτσιο
Ρόμα – Μίλαν

12η αγωνιστική

Γιουβέντους – Φιορεντίνα
Μίλαν – Ιντερ

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ