Παίκτης της Νάπολι προτάθηκε στην Ιντερ – Δύο πιθανά ανταλλάγματα

Ιντερ και Νάπολι είναι πιθανό να συνεργαστούν μεταγραφικά, μετά τη συνάντηση που είχαν οι Νερατζούρι με Ιταλό μάνατζερ.

Το απόγευμα της Τρίτης βρέθηκε στα γραφεία των Μιλανέζων ο Μπέπε Ρίζο, ο οποίος είπε κατά την αποχώρησή του: «Μιλήσαμε για ένα νέο όνομα». Μίλησαν για παίκτη, δηλαδή, που δεν είχε απασχολήσει ως τώρα. Ποιος είναι αυτός ο παίκτης; Ο Αντρέα Πετάνια. Η Ιντερ θέλει έναν αναπληρωματικό φορ και αυτός της Νάπολι μπορεί να είναι η λύση. Στους Παρτενοπέι, άλλωστε, δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής και τη νέα σεζόν μπορεί να είναι ακόμη λιγότερος.

Ετσι, ο μάνατζέρ του τον πρότεινε στους Νερατζούρι, οι οποίοι το σκέφτονται. Στο Μιλάνο δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τους Σεμπαστιάνο Εσπόζιτο και Αντρέα Πιναμόντι την τελευταία διετία, οπότε γιατί όχι; Σύμφωνα με κάποια ρεπορτάζ, μάλιστα, για τον Πετάνια είχε θετική άποψη και ο Αντόνιο Κόντε, αλλά δεν είχε γίνει καμία συζήτηση τότε. Το θέμα είναι ότι η Ιντερ δεν θέλει να δώσει λεφτά στη Νάπολι, οπότε το θέμα μπορεί να προχωρήσει μόνο με ανταλλαγή.

Ανταλλαγή, όμως, με ποιον; Με βάση όσα γράφουν οι Ιταλοί, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει σημειωμένα τα ονόματα δύο παικτών των Μιλανέζων: Ρομπέρτο Γκαλιαρντίνι και Ματίας Βεσίνο. Ο Ιταλός τεχνικός έχει πολύ καλή άποψη και για τους δύο, τους οποίους ξέρει πολύ καλά. Αμφότεροι, μάλιστα, είναι προς παραχώρηση από τους Νερατζούρι, αν έρθει μια καλή πρόταση. Ή αν μπορούν να χρησιμοποιηθούν κάπου ως ανταλλάγματα, όπως συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση.

Ολα αυτά, βέβαια, δεν σημαίνουν ότι η Ιντερ πάει… φουλ για Πετάνια. Είναι, όμως, μια περίπτωση που εξετάζει για τον ρόλο του αναπληρωματικού φορ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ