Παίκτης της Λάτσιο είπε ότι τη μισεί – Κράξιμο από οπαδούς και πώληση

Σε έξαλλη κατάσταση είναι οι οπαδοί της Λάτσιο λόγω ενός παίκτη της ομάδας, ο οποίος είπε μέσω των social media ότι τη μισεί.

Στη Ρώμη, είναι η αλήθεια, βρίσκεται πάντα ο τρόπος για να δημιουργηθεί θέμα από το πουθενά. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, κάτι θα γίνει και θα υπάρχουν αντιδράσεις. Εχει διαπιστωθεί πολλές φορές αυτό στο παρελθόν με διάφορους παίκτες και τώρα συνέβη με ακόμη έναν. Με τον Ντένις Βάβρο, για την ακρίβεια, ο οποίος έκανε έξαλλους τους οπαδούς των Λατσιάλι. Ο λόγος; Είπε ότι μισεί την ομάδα, με την οποία δεσμεύεται και ο ίδιος αφού δεν έχει ολοκληρωθεί η πώληση στην Κοπεγχάγη. Μετά από αυτό, όμως, είναι σίγουρο ότι θα ολοκληρωθεί.

Ο 26χρονος Σλοβάκος αμυντικός, ο οποίος φέτος ήταν δανεικός στην Κοπεγχάγη, έκανε live στο Twitch, απαντώντας σε διάφορες ερωτήσεις. Μία από αυτές ήταν αν μισεί τη Λάτσιο και η απάντησή του ήταν σαφής: «Ναι, εννοείται ότι τη μισώ». Αυτό ήταν… Οι οπαδοί των Λατσιάλι ξεσηκώθηκαν και είπαν διάφορα στον Βάβρο μέσω των social media. Αποτέλεσμα; Επανήλθε μέσω των λογαριασμών του, σε μια προσπάθειά του να ηρεμήσει την κατάσταση.

«Εκανα λάθος, είπα πράγματα που δεν έπρεπε ποτέ να βγουν από το στόμα μου. Λυπάμαι πολύ. Η Λάτσιο είναι ένα ιστορικό κλαμπ, πολύ μεγάλο για έναν παίκτη όπως εγώ», ήταν τα λόγια του. Τα οποία, πάντως, δεν αρκούν για να… το σώσει, με αποτέλεσμα όλοι να περιμένουν πλέον την πώλησή του στην Κοπεγχάγη. Κάτι που λογικά θα γίνει μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ