Πάγωσε την Ιντερ ο Ζιανγκ με το πλάνο που ανέλυσε στον Μαρότα

Συνάντηση με παράγοντες της Ιντερ, με πρώτο φυσικά τον Μπέπε Μαρότα, είχε ο Στίβεν Ζιανγκ, αναλύοντας το πλάνο της ιδιοκτησίας.

Τις τελευταίες δέκα μέρες οι Ιταλοί περιμένουν πώς και πώς το ραντεβού του Ζιανγκ με τον Αντόνιο Κόντε. Ραντεβού στο οποίο θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν θα παραμείνει στην ομάδα ο προπονητής. Ολα θα κριθούν από αυτά που θα ακούσει από τον πρόεδρο και μια ιδέα πρέπει ήδη να την πήρε.

Οπως αναφέρει το σύνολο του ιταλικού Τύπου, χθες Πέμπτη ο Ζιανγκ συναντήθηκε με διάφορους παράγοντες της Ιντερ. Ανθρώπους που έχουν διάφορα πόστα στο κλαμπ, από το αγωνιστικό μέχρι το εμπορικό. Πρώτος και καλύτερος, φυσικά, ο Μαρότα, ο γενικός διευθυντής του κλαμπ.

Αυτά που άκουσε, λοιπόν, ο πολύπειρος παράγοντας, όπως και οι υπόλοιποι, ήταν σαφή: «Πρέπει να μειωθεί το κόστος της ομάδας και γενικά τα έξοδα». Τα ρεπορτάζ, μάλιστα, αναφέρουν ότι ο Ζιανγκ ζήτησε από τους παράγοντες της Ιντερ να αρνηθούν διάφορα μπόνους που πρέπει να πάρουν. Μια κίνηση στο πλαίσιο της μείωσης των εξόδων, η οποία είναι ενδεικτική της λιτότητας που πρέπει να εφαρμοστεί.

Μεταγραφές μόνο μέσω πωλήσεων

Ο πρόεδρος των Νερατζούρι, γράφουν οι Ιταλοί, ζήτησε να πουληθούν παίκτες με μεγάλα συμβόλαια, οι οποίοι δεν είναι 100% απαραίτητοι. Παράλληλα, είπε στον Μαρότα να κοιτάξει πώς μπορούν να γίνουν νέες συμφωνίες με κάθε παίκτη ξεχωριστά. Συμφωνίες που θα προβλέπουν ακόμη και ανανέωση συμβολαίου, προκειμένου να «σπάσει» σε περισσότερα χρόνια το ποσό που παίρνει ο καθένας.

Ολα αυτά, καταλήγουν τα ρεπορτάζ, δείχνουν και κάτι άλλο. Οτι δεν θα πρέπει να αναμένονται εντυπωσιακές κινήσεις στις μεταγραφές. Οι οποίες μεταγραφές θα πρέπει να γίνουν με τα έσοδα από τις πωλήσεις. Επειτα από όλα αυτά, αναμένεται με ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον η συνάντηση Ζιανγκ-Κόντε. Συνάντηση στην οποία θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν ο Ιταλός τεχνικός θα παραμείνει στην Ιντερ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ