Οριστικό: Στη Ρώμη με κόσμο η εθνική Ιταλίας στο Euro

Η κυβέρνηση έδωσε τη συγκατάθεσή της για την παρουσία κόσμου στις εξέδρες και η εθνική Ιταλίας θα παίξει κάποια ματς του Euro στη Ρώμη.

Ηταν ένα θέμα που προκέκυψε ξαφνικά. Ενώ, δηλαδή, την περασμένη εβδομάδα η κυβέρνηση είχε πει «ναι» για παρουσία οπαδών στις εξέδρες του Ολίμπικο στο Euro, μετά ζήτησε παράταση από την UEFA για να δώσει την οριστική απάντησή της, αφού η ομάδα επιστημόνων φοβόταν ενδεχόμενη επιδείνωση της κατάστασης με τον κορονοϊό. Ετσι, ήταν ορατός ο κίνδυνος η εθνική Ιταλίας να παίξει όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας.

Τέτοιος κίνδυνος, όμως, δεν υπάρχει πλέον. Και δεν υπάρχει επειδή η κυβέρνηση ενημέρωσε ότι οριστικά συμφωνεί με πληρότητα 25% στο Ολίμπικο. «Η κυβέρνηση έδωσε την έγκριση της. Το 25% του Ολίμπικο θα έχει κόσμο στο Euro. Είναι θαυμάσια νέα και θα τα προωθήσουμε άμεσα στην UEFA», δήλωσε ο πρόεδρος της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Γκαμπριέλε Γκραβίνα.

Το συγκεκριμένο θέμα, επομένως, κλείνει και κλείνει όπως έπρεπε. Με την Ιταλία, δηλαδή, να μην παθαίνει ζημιά στο πρεστίζ της και με την Σκουάντρα Ατζούρα να παίζει εντός έδρας. Οχι όλα τα παιχνίδια της, αλλά κάποια ναι και θα έχει και την υποστήριξη του κόσμου. Ο,τι καλύτερο, δηλαδή, για τον Ρομπέρτο Μαντσίνι και τη νεανική ομάδα του.

Περισσότερα σε λίγο…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ