Οριστικό: Αγοράζει Γιόβιτς από Ρεάλ η Φιορεντίνα

Ο Λούκα Γιόβιτς αφήνει την Ισπανία και τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα είναι πλέον κάτοικος Ιταλίας και παίκτης της Φιορεντίνα.

Στις 17 Ιουνίου τα ρεπορτάζ έλεγαν ότι ο Σέρβος φορ έχει προταθεί στους Βιόλα και αρέσει πολύ. Ελεγαν, επίσης, ότι οι πιθανότητες είναι καλές, αν και τότε όλοι μιλούσαν για δανεισμό με οψιόν αγοράς. Τελικά οι πιθανότητες ήταν όντως καλές αφού υπάρχει οριστική συμφωνία, αν και με διαφορετική φόρμουλα: Η Φιορεντίνα αγοράζει τον Γιόβιτς, ο οποίος θα υπογράψει για 2+2 χρόνια. Παράλληλα, αν στην πρώτη διετία τον πουλήσει, το 50% των χρημάτων θα πάει στη Ρεάλ.

Η συμφωνία προβλέπει αυτό το 50%, επειδή οι Βιόλα πέτυχαν κάτι πολύ καλό: Δεν πληρώνουν για να αγοράσουν τον παίκτη! Οι Μαδριλένοι δέχθηκαν να μην πάρουν λεφτά και παραχωρούν τον παίκτη με πιθανό το ενδεχόμενο να πάρουν στο μέλλον. Σε ό,τι αφορά το συμβόλαιο του Γιόβιτς, η Φιορεντίνα θα του δίνει 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Αν ο παίκτης παραμείνει και μετά την πρώτη διετία, αν ενεργοποιηθεί το «+2», τότε θα παίρνει τα διπλά, δηλαδή 5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Οπως και να έχει, ο Ρόκο Κομίσο δίνει στον Βιτσέντσο Ιταλιάνο τον φορ που ήθελε. Και με δεδομένο το στυλ παιχνιδιού της ομάδας, οι Βιόλα μπορεί να αποδειχθούν ιδανική επιλογή για τον 24χρονο επιθετικό ώστε να πάρει και πάλι τα πάνω του.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ