Οπαδός της Ιντερ σήκωσε κασκόλ στους οργανωμένους της Γιουβέντους και το Twitter τρελάθηκε (pic)

Μία φωτογραφία που ανέβασε οπαδός της Ιντερ από το ντέρμπι με τη Γιουβέντους έχει… βάλει φωτιά στο Twitter.

Ηταν το derby d’Italia και το Allianz Stadium ήταν κατάμεστο. Αναμενόμενο. Αυτό που δεν ήταν αναμενόμενο, αλλά το ζήσαμε κι αυτό, ήταν ότι θα απουσίαζαν οι ultras και των δύο ομάδων. Εγινε όμως… Αυτοί της Ιντερ το είχαν ανακοινώσει λίγες μέρες νωρίτερα, αυτοί της Γιουβέντους είναι ούτως ή άλλως σε δύσκολη θέση. Είναι γνωστή σε όλους άλλωστε, πλέον, η μεγάλη κόντρα που υπάρχει με τη διοίκηση του κλαμπ. Μια κόντρα που χοντραίνει ακόμη περισσότερο τώρα λόγω μιας φωτογραφίας. Μια φωτογραφία που έβγαλε -και ανέβασε- μια οπαδός της Ιντερ από την Curva Sud της Γιουβέντους.

Τι δείχνει αυτή η φωτογραφία; Την ίδια να κρατάει ένα κασκόλ της ομάδας της, το οποίο γράφει ότι μισεί τη Γιούβε. Εβγαλε, λοιπόν, τη φώτο και την πόσταρε με πανηγυρικό ύφος, όπως είναι λογικό. Αυτό ήταν… Οι οπαδοί της Ιντερ την αποθεώνουν στα social media αλλά αυτοί της Γιουβέντους έχουν γίνει έξαλλοι. Οχι με την ίδια, αυτή δεν τους φταίει σε κάτι, αλλά με τη διοίκηση της ομάδας τους. Και η αλήθεια είναι ότι τα επιχειρήματά τους έχουν βάση. «Αυτό που στους οπαδούς των φιλοξενούμενων, σε εμάς απαγορεύεται», λένε εδώ και μήνες οι φίλοι των Μπιανκονέρι και επιβεβαιώνονται.

«Εμάς μας απειλούν με συλλήψεις για τα κασκόλ…»

Πριν μήνες άλλωστε, τον περασμένο Οκτώβριο, το italians.gr είχε μεταφέρει το μήνυμα ενός εκ των ηγετών της Curva Sud της Γιούβε. Το μήνυμα -συγκεκριμένα- του Λορίς Γκραντσίνι, αρχηγού των Viking. Ενα μήνυμα, στο οποίο αναφερόταν, μεταξύ άλλων, στο πώς η αστυνομία προχωράει στην κατάσχεση του… κασκόλ όσων μπαίνουν στο πέταλο. «Εμάς μας παίρνουν τα κασκόλ και μας απειλούν με συλλήψεις, αν σε αυτά αναφέρεται το όνομα του συνδέσμου. Το να μπαίνει όμως στην Curva οπαδός της Ιντερ με κασκόλ που λέει ότι μισεί τη Γιούβε είναι ok για τη διοίκηση», γράφουν τώρα στα σχόλιά τους. Τα οποία είναι… αμέτρητα κατά του Αντρέα Ανιέλι και της πολιτικής του.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ